IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

en ole ensimmäinenTorstai 07.04.2011 22:40

[ihan vaan varattu tila, muistissani. olettehan tietoisia siitä että jossain (yhdessä, joka on vielä) vaiheessa varailtiin ns. domain-nimiä (eiks' nii? vieraskielinen en muista mikä sana ja sitte se johdos vai miten ne meni]

joka tapauksessa.

olen nyt se tila-masiina eli FSM (Finite State Machine) ja odotan jotain eventiä (tapahtuma), jotta voin toimia (transition) siirtääkseni aika-tila-avaruudessa toiseen tilaan (state), jossa taas vain odotan jotain tapahtumaa (event), johon reagoin toiminnalla (action). miä jäin vähän koukkuun toho tila-kone-engine -mekanismiinkun luin sitä liikaa, ymmärtämättä mitään.

olen, nähkääs (lukemalla ääneen), huomannut että kertomalla (jos se olisi - edes - ikäänkuin opettamalla, jolloin tarkoitan tietenkin ohjaamista tai opastamista, koska en usko opettamiseen vaan aktiiviseen oppimiseen eli sitä voi milessään kuvitella että se on kuin johdattelua, mutta siinähän se idea onkin: eikö totta?

vahnikoa ja harmia miä haluan tehä vähän. jos joku joskus tahtoisi assembylyä tai ihan k&r c:tä niin minä kyllä... no antaa olla mennään templatejen ehdoilla.

kuvitelkaa että minä nytkin olisin vain sanellut tämän tekstin. sen mikä on tämä olisi joku puhtaaksi kirjoittanut, esim. kuunnellen sanelukonetta (olkoon se elektroninen tai analoginen, kuinka tahansa: älkää takertukko siihen mihin minä jään vaan viekää ajatusta eteen

päin

tänään,
kään en tee unelmistani totta, mutta...

kattelin ton ohjelmalähetyksen yleltä nimellä puoli seitsämän eli p.s. ja siinä oli vieraana mato valtonen, niin siitä puhuttiin ja sillä nimellä, vaikka mainittin lahden kaupunginvaltuustoesustustoimi, ja hakemus jopa eduskuntaan. jos minä olisin mato valtonen....
...
...
...
JOS minä olisin MATO VALTONEN ex-hybris ja known debris, niin miä en lähtisi sanomaan valtakunnallisessa mediassa että kunnallispolitiikassa näki että toiminta oli sitä että piti ajaella omaa etua ja sen jälkeen kaverin etua ja sen jälkeen kaverin kaverin etua, ja olisi tuota ennen uhonnut oikeustoimilla tekijänoikeuksilla, jotain (huom. jotain, niinku "ali-ihminen") meksikolaisia että raastuvasssa tavataan.

ok. ehkä se oli enemmän vitisi, mutta minä otin siitä vitsistä itseeni. kun minä olin iobox illa niin oli kilpaileva soittoääniä ja ääliö-logoja myyvien firmojen kärjessä wapit. mato, älä viitti. teillä oli töissä lars wirzenius, joka on tuhat kertaa isompi hahmo linuxissa kuin joku linus torvalds, koska lars oli luomassa ohelmaa (sms--gw) nimeltä kannel eli channel jne.jne.jne... kaikki "nörtit" ei ole samanlaisia idootteja kuin minä ja joka itsensä ylentää... niin lars kuitenkin on julkaissut artikkeli dr.jobsissa ja, mato, vuoden puhuja 2008 ei tee minuun vaiktusta, jos ei minun huutoni täälä tee vaikutsta sinuun, mutta älä leiki tulella!

mr. antti-khonynos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.