IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ihmeellistä - ilmeisestiTiistai 12.04.2011 15:58

[sibä rabaa]

mitä ihmettä?! miksi ne (ihmeet) eivät tapahdu kuin itsestään vaan antavat odottaa minua, että tulisin ja kohtaisin ne, ikäänkuin minä pystyisin liikkumaan. ettekö Te, rakkaa ihmeet, ymmärrä että en minä voi, koska minä en pysty kykenemään. minä en yksinkertaisesti voi a) b, kaksinkertaisesti toistamiseen b) c ja kolmantena tekijänä on x, joka on vielä kaiken nupiksi, ikäänkuin huipulla (sitä maksimoimassa) kolmannen asteen yhtälön puuttuva tekijä. minä en voi tehdä mitään nilla kaikilla ehdoilla ja puuttuvilla tekijöillä, joita ronald "macdonal" staffan äx stubb aina a) numeroi 2) luetteloi - ranskalaisin viivaa.

do you aliarvoida seisaallaan me?`I do not. mitäs jos koittaisin puhua vaikka paskaa eli...

no olipa kerran kristillisdemokraatti, joka oli nätti ja kaunis ja vielä kaiken kukkuraksi vuorenpeikon vaimo ja jättiläs kääpiön harteilla ja näki kummun yli kurkottamatta ja kekkas että, hei, vittu. miähän olen kansanedustaja, joka olen luottamustoimessa, ikään kuin valtakirjalla ja määräaikaisessa työsuhteessa, ilman koetusaikaa, ja äänestäjän muisti on lyhyempi kuin kansanedustajalla. ja koska mulla on tää kristilinen tausta, ilman vakaumusta, miä voin vaihtaa mielipidettä ja kantaa kuin väyrynen puoluetta. eikun...

no korhonen miettii nyt että miten se saa auton tielle tai sitte se soittaa sasille ja sanoo että on vähän sellanen olo että jos mitenkään mahdollista niin voisitko sinä, näin jälkikäteen jeesata puoluetoveria ja sanoa että minkä diagnoosin miä esitän että miä selviän tästä ehjin nahoin. etkös siä, sasi, tappanu autolla ihmisen ja sanonu ite että siä sait sairauskohtauksen, sairaudesta, jossa ei ole kohtauksia, mutta ei voi olla kun ei ole vielä diagnoosiakaan, sillä se on vielä jumissa jossain hobby hallin ja anja kaurasen nimenvaihdos hakemuksen kanssa tuola kalaharin maistraatissa?

sasi (puhelimessa on joku muu, se vaan matkii sasia) - tuut tuut tuut

jaa ei se tuukkaa, se taitaa taas olla koomassa, jossain salolaisen ja kataisen välissä kun kanerva kukkii tai joku muu, tai joku muu tai joku muu... niijoo karjalan kunnaill kukkii puu, se on siekkareita.

nyt tiedän miksi vaaleissa nimetään myös ns. varasijat kansanedustajille. ne on sielä sitä varten että jos joku haluaa liikkua yli puoluerajojen niin sitä ei estä mikään. henkilövaaleja nämä ovat, eivätkä mitään poliittisia kannanottoja, no ehkä vähän neuvoa-antavaa, mutta ei niin vakavasti otettavaa. olikos toi nyt toinen ministeri ja puolueensa pääjohtaja, joka putkeen otti loparit kun rupesivat oikeusoppineet kommentoimaan? pitäsköhän sitä vähän kuunnella enemmänkin noita pankkivirkailijoita ja muita hyvä palkkasia kellä on sormukset kultaa eikä nikkeliä?

sitä miettiessä miä oksennan aakkosia, mutta toisessa muodossa ja pähkäilen akryylisiä kirjaimia. missä asennossa ne impataan?

no sitä miettiessä ja legoja tanskasta, ihan niitä missä on neljä nappulaa, teen niistä vaan talon, en taistelulaiva galacikkaita.

morotellaas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.