IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

vähän cuttelen vaanPerjantai 22.07.2011 01:52

[sakset kuluu -merkki ja sotkua tulee kuin silppurista, mutta onneksi minulla riittää ketjulomaketta. tui vähän varauduttua siihen että paperin valmistus lopetetaan niin keräilin paperia, missä oli vesileimoi ja jotain logoja painettu kullalla tai jonkun nimmari ja tommosia papreita. siinä sitte tuli opittua vähän kirjansidontaa ja siitä tiiän että miä tekisin sitä jos minun peukalot ei tulisi niin äkkiä niin hemmetin kipeiksi. tämä välilynti on mukava näppäin, harmi vaan että jouduin pienentämään sitä hieman kun pidän siitä välillä vähän liikaa]

eikä vieläkään ole tullut sitä linkkihössäkkäää -huomauts

sakset kuulu -äänimerkki

pasteen

cuttaan ensin


[rushes - appletree cinnabar amber katon onko siihe joku jo ehtiny laittamaan linkkiä, jos sitä ei tässä ollutkaan niin sitten jos ei ollut tuossakaan niin sitten on aika tulla jostain tuutista]

mihinkäs tunneliin miä nyt olinkaan syöksymässä... keräillääs vähän ajatuksia kun taajamamaika näky taas jäävän taakse, hyi ivttu timoteitä. nyt adre wixtröm on saanut ihan tarpeeksi materriaalia pysyäkseen pystyssä että miä saan puhua yksin, itelle ääneen ja niin että en ole vilä laittanut mitään puhesyntetisaattoria toistamaan itselleni tätä tekstiä... senkin aika tulee. minulla on suunitelma, siihenkin ja ratkaisun avaimet on näppäimistöllä mistä påieni liukkaus näppäimistössä. ajattelikohan se göstä musteläiskää vai kahvitahraa kun se laulo että eritellä milissään, kas siinä pulma, joka näyttäisi dilemmalta, mutta kun minä en osaa edes ensinmäisen asteen yhtälöä enää kirjottaa enkä toista ratkasti niin kolmannesta asteesta miä tiedän sen että saan miä neliulmion tohon ruudulle pyörimään kun miä oikein kovasti ajattelen, mutta kun ohjelmointi on pikkasen vaikiampaa hommaa kun siitä puhuminen niin jätän nyt siitä puhumisen ja säästelen sen siihen itteensä ja ajattelen niitä kaikkia onnellisia framaseutteja.

ja siitä tulee mieleen back&white yhdellä typolla ja molineux, kaksi kättä ja kymmenen sormea laudalla, kuinka oikean käden pikkusormessa on vähä saatanan pitkä kynsi. loppu taas kynsisakset kesken... no, onhan päivä vielä huomennakin. ai mutta siitähän minulle tulikin mieleeni se yksi juttu. sellainen homma kun on kaikkia kirjotuksia ja tarinoita mitkä aina loppuu ja yleensä kesken. m8inulla on siihen sellanen ajatus että kun tämän blogi nyt on kerran sitte julkisesti keksitty niin se mikä minulle voisi olla pahinta olisi se että miä miettiessäni grimminn velkjeksiä ja back ja deckeriä ja dekkaria ja deckkard ja nexus six ja nexsus nine (more human than human, walkonen tai robilainen zombie en soita sitä nyt tälläkertaa)... niin niitä uskontoja ja sääntöjä ja lakeja ja testamenttejä ja sen sellaisia, kesken_eräisten tarujen kirja on tolkienilta esim. ehkä paras kirja, vaikka olisi (tai etenkin) silloin kun ei olisi (ehkä vielä) muuta lukenut. niin imnkäkin nietzcheen tutustuin, etsin tähän ehkä sen nimen joka oli se suomalainen kun kirjotti kirjan zarathustran varjo. kaveri varotti että sillee ei kannattais alkaa että lukee jonkun toisen mielipiteen ensin, minkä miä kyllä ymmärrän jos mielessä on kuva esa saarinenista tai tämän-päivän-esa-saarisesta eli marjo-teenagella-kuuluisuutteeen-ohjelmaformatilla-amerikkaan-bjurssin-hevosenpäällistä-katsomaan-bjurström - nyt tiedän miksi nimesin djaruden sandstormin sändströmmiksi - tein virheen, olis pitäny nimetä sans-ström niin voisi aina viitata hotels-piste-kom-tyyppeihin, jotka postaa riikinkukossa tai välillä vähän kanadassakin, jos sielä on sav oy. no ja mutta alkavatko harmaat poirotini tekemään tepposia, tai ehkä paremminkin niin että meinaavatko ne boottailla? juonpa kahvia ja minä juon ja minä juon... ja historian pyörää ei voida siirtää taaksenpäin, koskaan, pysyvästi... joku jamppa yle-radiopuhe (2128).

semmoinen ajatuskin kai oli että vihaisin sanoa ellen sanoisi: ota yks maksa kuus eli packtopaysix. pitäskö perustaa (taas) mainostoimisto, eläis sillä että keksii kurko-mainoksiin sloganeita... no, juuri tuohon ajatukseni kaatuu, ja ne pullot ja tölkit miä rikon ja puhkon. ennemmin selvinpäin kun jotain vitun kurkoa. idootit, saisinko tsä-tsä-tsä-mitä vittua sä sönkötät-kohtauksen, jostain tuubista. lapinlahden-tuubista. tarttis kai koodailla vähän jotain muutakin kun notepäddinggiä. tosin, torkut otan ensin... jeah. sounds like a plan number nine. deja kukku de. tuhannen ja yhden syön satuja ja laski lampaita, joita maalaan mustiksi kun se liha maistuu niin saatanan lampaanpaskalle. sitte vuolen lastuja ja ajttelen että taas ne unohti ne laastarit ja äkkiä kyypakkusta, johonkin, vaikka sohvatyynyyn, mun on pakko elvyttää, pakko elvyttä tai yrittää kirjottaa se toisin. noniin suomennos on juhani aho, kiva homma kun ei tarvi noita välskärin tarinoitakaan lukea kun radio puheelta tulee juhani ahon suomennos.
aasille keppiä ja porkknat saa kärsiä vedenpuutteesta. jutun juurekset.


vihaisin sanoa ellen sitten sanoisi näinkös sitten:

sata vai tuhat tapaa kuolla las vegasissa vai mikä se oli se elokuva. olis kauheeta kun sais juuri ajateltua jutun aiheeksi ja jatkumoksi pähkäilyä siitä kuinka uhata tappaa itsensä, tai joku muu, tai joku muu, ja sitte kuolis tai vietäisi tietokone pois just, kun oli rämisemässä 68t pistettä shoot3.exe:ssä vaikeimmilla säädöillä. nyt äkkiä kaikkia verenpaineita haltuun.

terve moro

(tosi ikävää että toi juttu taas levisi noin käsiin, mutta aina ei voi onnistuta *strut*)


olikos se prologilla tehty se missä miä todistan yhellä lauseella että bitistä voi tulla juttu. tohon taas joku tosi hieno hyperlinkki... örf ai se olikin mun omilla sivuilla. ei hitto nää alkaa mennä niin hyviksi että minun on taas mietittävä sitä että miä en ole pannu mustetta paperille vieläkään sen vertaa että olisin saani "postikortit" lähettettyä ja miä ajattelen ihmissuhteissa vaan raahaa eli se valuu mun käsistä kun vesi hanhen selästä ja muistankohan miä ämuita andektoottjea että voin laittaa ton sanan tohon.

... vastavuoroisuutta haaruvälissä-- sakset tosilähellä jengisignaaleja [kuuroille se kuulostaa samalle kun... ööh samuli edelman tai joku renny harlininkaan apua ei heru-los-angelesin konsuli. konsulin työ siis on edistää oman maansa tunnetuksitulemista ja muita suhteita. eli jos jollain on cia niin pentagoni että siihen miä en ainakaan tikalla osuis kun ei pysy teräaseet oikee käsissä... taas vieti muovihaarukka lääkitytttää, tuas taas sitä kyypakkausta

nin se äänimusiikki höskä---

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.