IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

odotettu hetkiSunnuntai 18.09.2011 07:43

[musiikista: juuri ennen yhtä, yöllä, siis äsken tuli sellanen hetki että ajattelin lisätä televisin tehonottoa vai virrankulutusta, mikä se nyt on kun laittaa äänet ppäälle ja kuvanakin on ollut kuvaton rivi tekstiä, jolla on pause-merkki. raadiosta soi isokynä ajattelin ja kun vahvistin lakkasi rätisemästä (putkivehkeillä kun ei kaikki tapahdu heti, mutta ne kestää pitempään sitten muutenkin vaikka ei pitäisi, mutta kun kehityksen moottorina toimii kuluttaja, joka äänestää käyttämällä rahaa, niin silloin valmistetaan laitteet niin että ne varmasti hajoaa kerran ennenkuin takuuaika umpeutuu) no ei ollu ihan dave ja kun sitä jamppaa kuunteli niin teki mieli itkeä niin että naapurissa tiedetään asioitten olevan ihan normaalilla tollalla: olen hengissä, hereillä ja suren muiden puolesta jotain, mitä muuten ei tulisi edes ajatelleeksi.

niin kauhian kliseinen kappale oli että oli tuumattava ääneen että tän jampan musiikki on semmosta paskaa etta sitä pitää vähän mainosta internetissä, jossain sosiaalisessa medissa, jotta saisin edes yhden ihmisen valppaaksi vaihtamaan kanavaa kun nimen kuulee, kuten seuraavalla kerralla teen. ja varalla oli ajatus panna pahville nimi sekä esittäjästä että kappaleesta, joilla tiedoilla voi toinen ihminen käydä hakemassa lyriikat ja viedä sanomaa eteenpäin.

kun Jarkko Matikainen oli saanut kappaleen päätökseen ystävällinen yöradion toimittajahenkilö keroi nimeksi Jos mulla menis todellal huonosti. oli häkellyttävää huomata että olin tullut ajatelleeksi, että jos ton kuulee joku suomiräppäri niin se vois tehä vaikka piirpaukkeet ja kirjottaa oman jumala itkee -kappaleensa, verratkaa sitä vaikka ns. joutsenlauluun älkääkä nyt päästäkö ajatusta vallalle että jollain oksettavalla stylisti-yö-yhtyeen-pölvästi-laskimaha-teepaita-farkkuhousu-on-sinut-ittesä-kanssa ja haukkuu 16 vuotiaita esittämälläni tavalla ja se näytetään televisiossa (idols-karsinnat). ei nyt mennä vielä niihin vihapuheisiin.

uutisten jälkeen oli tiedossa keskustelua (kuulijat saivat soitttaa ja koittaa otta kaikilla modernin median keinoilla kantaa niin että muutkin kuulee) sosiaalisesta mediasta. ja mahtaisko olla mitenkään mahdollista että jollain arvatulla prosentilla joka voi kuvata suurta osaa mielikuvan muodostajista ajattelevansa face bookia? mutta vasta seuranneen kappaleen jälkeen, joka oli keskellä kapinan jälkeen, jonka esitti Dave Lindholm... örf.

siinä unohtu hetkeksi että miä ihmettelin kun asioilla on kovasti sama muoto kun uutisissa kerrotiin Latvian parlamenttiäänestyksen ennakkolaskannen perusteella Venäläismistä -Yksimielispuoluetta, ja arvoitiin samantien että se tuskin kuitenkaan pääsee hallitukseen, onneksi olin kirjottanut pahvilapulle, kuten senkin että joku pölkkypää, jonka nimi meni ohi kun tuntu niin käsittämättömältä että ydinvoimasta pitäisi järjestää kansanäänestys ja demarien puoluesihteeri mikael jungner oli pitänyt ajatusta suorastaan naurettavana... örf.

miä olen ollu kovasti eri mieltä mikaelin mielipiteistä ja nyt tässä kävi noin että se sanoo jotain, lie kolleegansa, kansanedustajaa naurettavan ehdotuksen tekijäksi, kun miä ihmettelin pahvilapulle että kas kun ei ollu neuvoa-antavaa ehdottanut, miä kun tykkäsin kovasti siitä että euhun menosta ajateltiin niin, mutta en miä siitä rahayksiköstä luopuisi ja aika harvassa asiassa olen ihan soinin linjoilla, mutta sitte sekin menee ja näpäyttää ja armahtaa jotain sosiaalisen median kautta mielipiteisiin vaikuttavaa kolleegaansa.

kävi mielessä että pitäiskö ajatella ääneen hiljempaa kun alkaa olla pikkasen liian reaaliaikasta näitten mun toiveitten toteutuminen. siis se on kyllä edelleen kiva että jos miä sanon että juutuubissa ei vielä ole sitä tai tätä kappaletta tai jotain tiettyä versiota tai esittäjää niin se sieltä sitten löytyy ja palkitsen sosiaalisen median kautta minua kuuntelevia ja toivietanikin toteuttavia uudella blogi-merkinnällä.

kun ystävällinen yöradion toimittaja henkilö, jota aion kyllä kuunnella jatkossakin hyvin orestroidusta ja asiallisena pysyneestä ohelmasta ja siitä että joku soittaja vertaili face bookia puhelimeen, kun miä ajattelin että joku vois ottaa esiin sen että facebookille löytyis kyllä haastaja vaikka skypestä, mutta kun ihmisillä on liian kiire haukkumaan koko naamakirjaa vaikka ei ole edes internet-yhteyttä eikä ole semmosta aikeissa hankkiakaan.

ja kun en miä nyt viitti kirkaa enää enkä vieläkään ruveta haukkumaan, niin kyllä teki jo kovasti mieli vaihtaa klassiselle ja käydä hunkaamaan taas noita ohelmointikieliä ja rapid application development -aplikaatioita eli ohjeelmia (tapauksessani), joilla voidaan tehä nopiasti vaikka pieni ohejelma, jolla näkee että toimisko joku ratkaisu niin että sitä kannattaa alkaa oikein suunittelemaan. semmosten ohjelmien löytäminen on osottautunut melkoiseksi työmaaksi kokeilematta edes yhtä kahdesakymmenstä kikkareesta, kriteerinä kun on ilmainen ja mielellään vapaana myös lähdekoodi ja hakukoneen ei ole sosiaalinen media ti batmud, josta olisin löytänyt vastauksen hakemalleni jo neljä vuotta sitten... niin siis muska babitzin on semmosta paskaa, että toivoo että pitäisi kaukosäädintä kädenulottuvilla, mutta kun miä sitte ränkkäisin vaan sitä kun sillä välttää siajistoimintojen keksimiseltä.

ajattelin että suvonpa tekemäni muistiinpanot tänne koska se mielessäni ne tein. ja perinteitä vaaliikseni kävin kipasemaan madonnan frozenin lyriikat, kun meinasin sitä soittaa, ja kävipä mielessä että pasteen ne tänne, mutta ajattelin että sitte tulis ihan turhia hakuja jonkun hooglen takia tänne kun jossain portugalissa joku ettii madonnan alastonkuvia tai kuvaa siitä kun kivestä tehty patsas itkee verta ja pieree ties mitä, noista katolisista sekopoltseista kun ei tiedä mitä ne keksii inkvisitioksi kaltaisilleni rättipäille ja terroristeille ja uskomattomuudesaan mahdottomille agitaattoreille ja muidenkkinlaisille kansankiihottajille, sosiaalipummeille, jotka kokee että liisa auerin on täytynyt todella suututtaa joku kun sitä esitettiin turussa vangittavaksi klo 1330.

en sitte postaa linkkiä lyriikoihin enkä laita liknkiä youtubeenkaan kun kohta on joku ilkivallan ilmiantaja tai häiriintynyt teksasilainen minunkin kimpussa ennenkuin saan tämän pikkuisen RatLIB -projektini viimein oikein uralle ja sitten alulle. mutta siinä kun jättää choruksesas (onko se kertosäe?) pois sen rakkauslaulu höpinän ja mieltää yhessä kohtaa kun se sanoo I feel the same == I feel the shame ja oli joku toinenkin kohta korjattava noilla ohjeilla ja sen näkee kun lykkää googleen tarvittavat sanat. jätän asian siitä kiinnostuneelle... ja soitan siis madonnan frozen]

käypäs aika vähiin tila varsinaiselle asialleni, mutta lähdetään siitä olettamuksesta että mitään varsinaista asiaa ei olisi edes ollut. oli vain jokunen merkintä pahvilapulla ja vierailu sivuillani virtuaalipoliisin taholta 5 (nyt kai kuusi) päivää sitten. eihän minua oikein ole koskaan se häirinnyt, jos edes on kiinnostanut ketkä näitä näkevät kunhan on ikää 18 (mulle tulee kyllä jotain kaverin kaverin kaverin ilmotuksia yhteisitä kaverin kaverin kaverista, mutta en nyt jaksa rassata sillä päätäni).

jos facebookilla on ikäraja 13v niin se on ihan jees. mun mielestä kyllä vois pikkasen luottaa ihmisten ariointikykyyn eikä holhota ihan joka helvetin palstalla. tämä nykyinen kehitys alkaa jo vaikuttaa harkitulta, teksasita johdeltulta hankkeelta, jolla on tarkoitus luoda pohja ilmeiselle tarpeelle ja perusteelle, esittää perustettavaksi lautakunta, jonka tehtävä on selvittää todellinen tarve ja keinot (siis valmiiksi samalla) valtiollisen yksittäisten, sosiaalisesta mediasta eriillään olevien kansalaisten oikeisturvan turvaamiselle. jenkeissähän on ihmiskaupan uhrien luoma järjestelmä, jossa ilmiantaja saa kaiken anteeksi ja vielä vähän jotain mitä keksii pyytää. miettikääs miten kivaa olis olla tommosessa komiteassa tai lautakunnassa tai selvitysryhmässä. jos siihen aikoo päästä on oltava jotain muutakin näyttöä kun multaa kynsien alla tai prepaid irc-gallerian tietoturva-ryhmään, johon en vielä kuulu. luotan tietoturvan näiden juttujen osalta vielä tämän palvelun ylläpitäjien huomaan.

miä en vaan nyt tiedä että miten pitäs hoitaa semmonen homma että kun joku antennipääksi itteeään kuvitteleva jamppa keksii hyvän puhelinkepposen ja soittaa isäpapalle esittäytyen poliisiksi ja antaa neuvot millä minulle saa hädön (olen aika monta kertaa sanonut että asun isäni talossa ja vielä tuota sanamuotoa käyttäen, ennenkuin... no tulen siihen jos merkit riittävät) ja lähestymiskiellon.

miä vähän ihmettelen että ei voi minulle ilmottaa totakaan. on miltei joka kerta kun on ollu jotain selviteltävää mun tekemisissä niin soittelevat mun isä-papalle, ja miä olen sen ilmottanut lähiomaiseksi, vaikka olisin voinut laittaa siihen äitinikin, mutta kun se nyt vaan tuli ekana mieleen ja se ei vielä ole mun holhooja, enkä miä sen. äiti-mamman kanssa on ollut puhetta että hänet pitää laittaa heti vanhainkotiin kun ei pysty kotona asumaan: ei halua olla sellainen taakka lapsiilleen, minkä on nähnyt lapsuudesaan ja isän puolella täti saatto hoitaa ja saattohoitikin sitten mummoa niin kauan kun tarvi ja kesti, muuten ei olis varmaan mulle tietokonetta joululahjaksi tullutkaan. tässähän on nyt selvästi sellainen paikka että minä olenkin tosiaan sellainen verenimijä, vai? miä sitä kovasti pyytelin ja siitä puhuin, mutta en muista ruinanneeni ja kynnys oli kova kun minulle sanottiin, että pitää kysyä jos mummo voisi auttaa. hänen rasitteena oli sokeritauti ja se että oli toinen puolil ollut halvaantunut, mutta se kuntoutui kun oli täti sitä hätyyttämässä liikeelle, se sama täti joka minua tässä kävi hätyyttelemässä siivoushommien kanssa ja nyt ei tätä tuntisi sisltä päin samaksi taloksi, mutta en miä vielä kuvittele että saan ja osaan imuria käytellä, ja tiskiharjaa vaan näitä relapseja tulee vielä. ei minulta noi viinatkaan lakannu kurkkuun valumasta ihan yhdessä illassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.