IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[ nyt soi ja koitan soittaa 7614:1-402 eli gloal communication... valitettavasti youtubesta ei löytynyt linkkiä. se olisi ollut tärkeätä, tunnelman tähden, sen vuoksi tai sitä luodakseen, mutta arvatenkin siinä tähdättiin global communication 7614 - 02 - 1431 muusiikkkiiooniin. tsssäsäässä linkki [ http://www.youtube.com/watch?v=JNmFlRd7EFw ] ja tässä sen linkin nimi [ Global Communication ~ 14:31 (FULL SONG) ] toi on ollu tosi etsitty kappale. sitä on kyselty vaikka, ja millä nimellä ja miä olisin voinut auttaa jo 13 vuotta sitten... mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. tuotakin kaskaua, tietenkin - kuten kaikkia, on hyväksi käyttää niin että se ei tuo pahaa mieletä, ts. albumi löytyy youtuubista tietenkin ja ihan luvallisiakin versioita. ]

MIÄ IHMETTELEN! vittu, miä ihmettelen että pitää valmiiksi ehjiä mennä rikokmaan parannuksilla. ollipekka pitäsi laittaa general electric :sille töihin. miäkin haluaisin nimittäin muuttaa mun johtoajatusta, että miä sanon mit miä ajattelen, koska miä olen alkanu ajattelemaan ennen kuin sanon tämän: minusta ei ainoastaan tunnu että on minullekin, ehkä noin, vahingollista sanoa mitä ajattelee. General Electrics ajattelee paremmin; se ajattelee vähän niinkuin minun pitäisi:

"GE:n toiminta kiteytyy lauseeseen ”Imagination at Work”– suihkumoottoreista sähköntuotantoon, rahoituspalveluista turvallisuuteen sekä lääketieteellisestä ..."

mitäs jos miä vähän ja muuttaisin, enemmän, tapaani sanoa ja ajatella sanomaani tai sanoa ajattelemaani sanomaa miettimättä, ja kuvittelisin sanovani ja sitte miä kuvittelen:

miä lähen kirjottamaan semmosta käskirjaa, siis painettua sanaa eli hypoteettista kirjaaa, kuvittellisesta tavasta elää ja säästää.

otetaan lähtökohdaksi sellainen totuus, että miä olen naapureiden nähden ollut, pitkään, semmonen outo "lintu", että miä olen ollu jotkuu saappaan-ronttoset (turvakäret eli aika jyhkeen näköset hommat jalkaterien suojana, kun olen kova niitä kolhimaan, sellanen honkeli - ei oikein toi motoriikka toimi vaikka nyt meneekin kirjainta nettiin kyMensormijärjellä ja -järjestelmällä (tenho typistille, siitä kiitos, että tällainenkin kirous on)...

otetaanpa uudestaan... edellä sanoin, ja sitä jatkaen kuvittelette, että naapurustossa asuu outo hyypä, joka käpsyttelee ronttoset jalassa ja boxerit housuina eli alushoususillaan, joku relax-paita (frankie goes to hollywood... hei, Frank?! - niin, Frank. ja Frank katsoo ja sitten on Pekka (en nyt tarkoita että olisi mitenkään Markku Toikka, siis ton naapurin veli, se Iittalan jamppa, mikä tekee noita (ääärgh) teeriä ja muita lasisia lintuja, vaan teh näyttelijä markku toikka, joka oli lapparikin). Roger!

noniin. nytpä onkin varsin selvä kuva siitä mitä naapurissa asuu ja minkälainen inspiraation lähde naapurusto on. tässähän on suorastaan paikka risto jarvalle ja antti litjalle vähän miettiä että city-kani näkyy kalterin takana olevan ulkoilemassa, ja tassu (vai mikä vitun, sanotaan sekin, käpälä se) on parantunut ihan kuntoon.

kesällä miä lähen urheilukentälle. nyt kun on nilkka paska niin en mene juoksemaan kuupperia. varron semmosta päivää että siellä kastellaan nurmikkoa sadettimilla ja kun se vesi on sitä samaa mitä lasken alas kun huuhtelen wc-pöntön niin se kelpaa oikein hyvin siihen että käyn lannottamassa ruohoa jolle keihästä heitetään tai jolla jalkapalloa potkitaan ja kun on kesähelteellä boxerit jalassa niin minua kun ei haittaa kauhiasti se että on perseen puolella yksi raita poikittaisten seassa pystyssä niin menen istumaan sen sadettimen päällä ja sitten on taas puhas pylly. sirryn juoksuradalla ja väistän häiskää, joka vetää kalkkia koneella että saa juoksuradat näkyviin, se käy talkista persvakooni, ennen oli vähän sorasta puuhaa, mutta toi kumitettu kenttä on tosi lempee: kalkki vetää hirmu hyvin kosteutta ja sitä voi käyttää myös plasebona, jos on lääkkeet loppu. mikä kyllä minun kohdalla on melkoinen mahdottomuus, on nimittäin niin jykevästi lääkitty äijä hanoissa että päivän ilman oltuaan kun tempasee pikkasen kaljaa nin jo on pää tietokoneen kulmassa niin tiukasti tukasta kii, että ei tarvi edes liimaa kun oikein terävään kulmaan napsahtaa.

jos nyt taas jotain puhuin ajatellessa niin ajatellaan niin että semmonen kymmenen vuotta kun menee niin miä voin kertoa mikä on totta ja mikä on oikein totta. maailmassa kun on monta ihmeellistä asiaa, mutta kun ei niistä kaikista ja kaikkia niitä ei viitti kertoa kun henkiöt elää. jos luoja suo... en muista kuka niin aloitti, mutta niin minäkin aloittaisin, mutta ehkä keksin jotain muuta, kun oikein jaksan varttua ja annan ajan olla. pitää alkaa pikkasen miettimään sitä että vaikka miä puhuisin mimmosta paskaa, ja kun miä sanon että en koskaan valehtele, niin mitään aparadoksia ei oleh... eiks' jeh?! siinä nyt on typo, mutta se jää siihen, tämä ei jää tähän, kuten ei mikään jää koskaan mihinkään, paitsi talteen saa jäädä, ei keseken... niin minä ajattelen, ja näin minä ihmettelen:

"GE:n toiminta kiteytyy lauseeseen ”Imagination at Work”– suihkumoottoreista sähköntuotantoon, rahoituspalveluista turvallisuuteen sekä lääketieteellisestä ..."

Tampella (tossa pitäs olla logolla oikein toi tampella), siinä oli samanlainen monialayritys, kaivostoiminnassa ja paperi/kartonkikoneita ja tietojärjestelmät ja kaikki tehtiin samssa firmassa. nokiaa ei kansallistettu ja fortumin hallintoneuvostossa istu joku vitun Tuomioja... jenkit konsutloi että ei rakenneta kaasuputkea... löytyy kolmetuhatta sivua....


vittu. :P

(se miten miä auon täällä päätäni on merkitysettömän pientä siihen mitä miä teen kasvotusten (miä lyön, ja sitte potkin päähän kun toinen on massa, ja jos joku tulee siihen sotkemaan tai jotkut niin sitte miä alan pelaamaan liberoa, miä samaitun lothar mathausiin ja miä pompottelen niitä päitä ja silmillä miä jongööraan ja juon gölögiä. miä olen ihan sairas ja miä tilaan tamrolta hyönteisneuloja (niitä 001 eli millin kymmenesosa ja survon niitä kaikkien kauppojen omeniin ja nauran kotona, kun muistelen miltä tuntu vetää semmonen keppi suuhun jostain kalapurkista.)

ai että ma nauran kun kuvani nään kauniina peilissäin, miä olen niin figaro tintistä että minulla sitte sirisee päässä, mutta kun sitä ei kuuntele niin sitä ei tarvi ajatella ja sitte se häviää. se on vähä ninku toi kipu nilkassa että sitä kun ei ajattele niin särky nousee sääriluuhun, ja pitäs syödä lisää lyricaa. miä sanon että VITTU!

(faktiosta fiktaan:
tänään, nimom. 31.1.2012 (ihanasti kuin joku ivittaus raamatun lukuun:P ... kuitenkin ... tänään tuli denziel and pascoe eli suomessa esitettiin nimellä yorkshiren etsivät (kattelen taivaskanavia eli bbc entertainment), ja semmonen juttu missä oli kaikenlaista, mutta siinä oli hauskana sivujuonena (joista en yleensä tykkää) idis siitä että eräällä lääkärillä oli kaatumatautinen tytär, ja se lääkäri-äiti syötti sille jotain lääkettä joka todettiin sivuvaikutuksiltaan niin vaaralliseksi että sen kokeilu lopetettiin, mutta tää äityli otti niitä lääkeitä jemmaan ja syötti tyttärelle. sillä oli niitä 6kk satsi jemelissä, ja se ajatteli että siihen mennessä ehdittäisiin keksiä parempi vastaava lääke, niin tytär eläis vähä pitempään... maanajoa tähän väliin, ja paljon... lääke-pahanen oli siitä hankala myös että sen annosta piti nostaa kaikenaikaa että se hoitovaikutus säilyy. ei voi sanoa, mun mielestä, hoitotaso jos se nousee kaikenaikaa... enisveis ja heisulivei... en pilaa paljastamalla, mutta just tommosta miä olen huomannu tässä vitun idiootttilääkkeessä millä aukee pää ja menee polvet ja kyynerpäät. nyt meni jo varpaatkin niin että tunnottomassakin jalkaterässä tiesi olevan kipua ja kun kävi pesemässä lian pois niin huomasi että ne on mustat vieläkin. ja lääkäriin ei voi mennä kun on aika tilattuna, pitäs puodotta (ja on tehty niin) annosta ja mitäs miä teen tän kivun kanssa: viina auttaius, olen tyytynyt kaljaan, mutta samaa alkoholia se on. nyt on vaan ihmeteltävä sitä että putoilee alati, siis ihan tajuttomuuskohtauksi, ja miä nimeonmaan sen takia olen sanonu että mulle ei noita epilepsialääkkeitä lykätä kun niillä tulee migreeni ja päänsärky ja vitutus ja pölkkypää ja pakko vetää känniä päälle että tajunta virtaa... noh. jahka miä pääsen tästä lääkäriin. paikkaan ja neulon ton pääni ensin ite... menee, VITTU, lääkkeet jos lähtee itkemään että näin pääsi käymään. tää on tää internetissä seikkailu siitä riskaapelia puuhaa että siinä joutuu jo lääkäritkin miettimään että uskaltaako tota (jos se olen miä) edes "hoitaa" ja sitte käy näin.

nyt ihmettelen sitte että minkähän takia... tuli vähän sanottua mitä ajattelin.

"GE:n toiminta kiteytyy lauseeseen ”Imagination at Work”– suihkumoottoreista sähköntuotantoon, rahoituspalveluista turvallisuuteen sekä lääketieteellisestä ... "

fäggis,
tattista vaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.