IRC-Galleria

R.I.P Pajulinnun vauva, 4.7.2007Torstai 05.07.2007 03:14

Meillä on ollu pajulinnun vauva tuolla meän katoksen alla. Sen perhe asu siellä, ja se oli ihan niinkö meän oma lemmikki. Äitin kans nähtiin sen ehkä ensimmäinen lentoki! Ku se oli tippunu pesästä portaille, nii nostettiin se pesään takaisin, nii se lähtiki lentoon!

Tänään sitten, se oli ehkä taas harjoittelemassa lentoa, niin meän täysin tollo koiramme, Sasse, päätti vähän leikkiä meän omalla pikku pajulinnun vauvalla. Huomattiin Katan kans sitte se, ja ajettiin Sasse pois siitä. Se raukka vauva makas siinä maassa, hengitti kyllä vielä.

Sitte toimittiin Katan kans niinkö kuuluuki, annettiin sille ensi-apua. Onneksi se hengitti, ettei jouduttu elvyttään. Nostettiin se pesään, ja toivottiin että se siitä toipuis. Kävin kattoon parin tunnin päästä, se oli pesässä liikkunu vähäsen ja hengitti vielä.

Kuuden aikaan illalla menin kattoon sinne pesään, ja se ei enää hengittäny. Se oli raukka pajulinnun vauva kuollut. Totesin sen kuolleeksi n. 18.14. Myöhemmin illalla, noin 23.00 käytiin hakemassa se vauva sieltä pesästä. Se oli ihan jähmettyny ja silmät oli kiinni. Heitettiin se sitten tuolta penkasta alas metsään.

Nyt sen perhe on muuttanu pois pesästä, ja se on ihan tyhjillään.

Sniff.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.