IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Uusavuton Henna herätti naurua työpaikalla .___. Yritin kuoria mandariinia, mutta:
"Tämän kuorimiseen menee koko ruokatunti!"

J, pomolle: "On tääkin työpaikka, kun eräs nuori naisihminenkin oli jäädä syömättä täällä kun ei saanut näitä teiän mandariineja kuorittua!"
mie: "Mitä, miehän sain sen auki!"
J: "Niin, höhöh, tyyppi käytti haarukkaa!"
Pomo: "..." *huokaus*

Plus koska sovinistijutut aina herättävät hilpeyttä, niin tuli mieleen tämäkin tapaus tältä päivältä, kun eräs työntekijä huudahti puhelimeen:
"MITÄ! Palaa vaan nyt ihmeessä sinne keittiöön!" ja päätti puhelun siihen. Ah, totta kai oli pakko väläyttää: "Oliko nainen karannut paikaltaan?"

Tänään myös tutorkokouksellisuutta, suunniteltiin Munahärdelli-tapahtumaa (ei minkään suihinottopäivän takia vaan PÄÄSIÄISTÄ varten, n00bs). Oli hauskaa ja välillä putosin kärryiltä muiden huumorikierteessä, mutta ainakin sai nauraa. Plus saatiin me kahdessa tunnissa kehiteltyä ohjelma ja ostoslista koko hommaan, joten ollaan aika supereita ihmisiä. Sekä sain jopa omista muistiinpanoistakin selvää, että hyvin sujuu.

Enmppulian ja Nalalaisen kanssa tavattiin romanttisissa merkeissä ja kierreltiin kaupunkia ja käytiin kävelykävelyllä.

Sädekin ilmestyi takaisin kehiin harjoittelujaksolta ja kävi JöniTömin kanssa kahvilla. Meinattiin Säteen kanssa kuolahtaa nauruun, mutta selvittiin juuri ja juuri. En edes muista mille nauroimme. Säteen naurulle?

Niin ja Ellarnan kanssa juhlistettiin tätä paljon kohuttua suihinottopäivää laittamalla suklaakonvehdit suihimme.

PÄIVÄ HYVÄ TAKANA. Huomenna kännykän nouto huollosta miun huomaan ja samalla matkalla teen kirppari- ja Lidl-reissut! Oiskohan huomennakin hyvä päivä. Pakko olla, koska palkankin pitäisi tilille tipahtaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.