IRC-Galleria

Säästävinkki nro. 1: PuhelutMaanantai 09.11.2009 16:12

Ette varmasti tunne ketään ihmistä, joka on tarkempi rahoistaan kun minä. Ellette sitten ole mun vanhempien kavereita. Mut on pienestä asti koulutettu (tai kasvatettu?) tähän niin en millään tuu pääsee irti. Jaankin nyt mun säästöideani lähinnä teidän (<3 tiedätte khyl) kanssa tarinan kera.

Mulla on suomipuhelin hajonnu. Tai en tiedä miks mut siitä ei kuulu mitään jos soitan Suomeen (mamma betalar ~20 euroon asti/kk, mut toivos 0€ laskua, lähinnä et mummille & ukille saa pirautella ku niiltä puuttuu netti). Eilen oli tietysti isänpäivä joten oli pakko saada soitettua mun sukuni isät (oma ja isoisät) läpi. Omasta puhelimesta (prepaid) ei pysty oikee Suomee soittelee ni oli pakko keksii jtn muuta.

Sitten sattumalta törmäsin netissä sellaseen palveluun jolla saa puhelut Suomesta Japaniin 12 snt/min! Normisti puhelut ohjautuu just jonku Soneran / Elisan valmisjutun kautta ku porukat on nii laiskoi et ne ei jaksa vaihtaa sitä +358-alkua pois. Taikanumerot tolle halvalle puhelulle Japaniin (kännykkään) on siis
9957781 ja sitte oma numero ilman ekaa nollaa ^^ Voi käskyttää kavereita Suomesta soittee ku kymmenen minuutin puhelulla tosta tulis vaa 1,2 euroo kun taas Elisan hinnoilla sillä puhus kaks minuuttia.

Okei. Multa löytyy myös Apinat.fi -tunnus. Sillä saa siis internetistä lähetettyä 5 tekstaria/pvä omalla numerolla ^^ Mikäs sen kätsympää ulkomailla jos tahtoo hälyttää omaa perhettä kännykkään ~ Niiden ei vaan kannata vastata, joten tää jää ykspuoleiseksi. Lähetin Julialle 4 tekstaria ja selitin sille tilanteen ja ton halvan numeron. Kun mulle sitten soitettiin, niin Julia oli isin kaa mummilla ja ukilla. Puhuin tietysti eka muut läpi ja sitten Julialle.
"Kai te nyt varmasti soititte mulle siitä pidemmästä numerosta? Tästä puhelusta tulee muuten meinaa kallis."
"Ai mitä? Oikeesti? Ei! En mä tienny et niis oli mitään eroa!"
asdasdasdasdasd. Loppu lyhyeen se puhelu. Isin työkänny se oli mut silti. Liikaa jos puhuu ni tulee kai varotus. vartti me puhuttiin ja mun hinnoilla se ois ollu 1,8 euroa mut todennäkösesti siitä tuli noille 7,5 euron lasku =) Minkä takia mä selitin tätä asiaa sille neljällä tekstarilla...........

Nomutta, tästä viisastuneena Julia antoi pitkän numeron mun toiselle isoisälle ja jutskattiin sen kanssa tänään puol tuntia! Lupas soittaa uusiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.