IRC-Galleria

hormoonit??Tiistai 06.01.2009 23:24

alotin tässä pillerit ja olen syönny niitä 2viikkoo ja mielialat vaihtelee samal taval ku olis raskaana. ärsyttävää kun välil itken,välil vihaan koko maailmaa ja sit taas olen niin onnellinen kaikesta. on se vaan tolla mun ukolla niin kivaa ku siihen puran kaiken kiukun :) tänään oli taas sellnen päivä et kaikki masens ja itketti. mut sit kun mies tuli töistä mentii abc:lle koko perhe syömään niin olen onnellinen :) vaikka pojat eivät osan käyttytyy olin vaan onnellinen ku pääs edes hetkeks kotoonta jonnekki. lauantain meen siskon synttäribileisiin :) autolla menen ja tulen mut on se silti kiva päästä kakkavaippa ympöröistä muutamaks tunniks pois :)

yks tosi merkittävä asia on tapahtun meidän perheessä... juuso on alkan opettelee puhumaan :D olen niin onnellinen ja minusta sillä on niin ihana ääni kun on ollut tähän asti hiljaa :) sieltä tulee joni,janna,jemmu,suvi,kiitti,mummo,mamma,ukki,isi,äiti öö ei vissiin viel muuta mut pikku hiljaa sieltä ne alkaa tulee :) olen kuitenki onnellinen elämäni pienistä asioista vaikka kaikki välil kiukuttaakin ja osan syyn laitan hormoonien piikkiin.

janna tulee kohta 4kk<3 iso tyttö jo ja kohta se mennä viilettää muitten perässä :) vielä se ei liiku minnee eli käänny tai vastaavaa mut ei tarvikkaa se saa olla meidän vauva mahollisimman kauan kun on meidän viiminen<3

nyt pitää mennä laittaa vaatteita omiin kaappeihin kun tuol mein sängyn päällä lojuu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.