IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 23.06.2011 01:58

hihiii, huomenna tuleekin sitten jo 27 viikkoa täyteen! hui kamala, enää 13 viikkoa laskettuun aikaan <3 saa kyllä mun puolesta syntyä vaikka viikkoa aikaisemminkin.
eilen oli vain vähän kurja päivä. toissayönä alkoi kamala vatsakipu, nipisteli niin hirveesti. ja sitä jatkui koko aamun ja aamupäivän, etten pystynyt edes kunnolla kävelemään. soitin sitten neuvolaan, ja sieltä sanottiin, että voin mennä päivystykseen jos siltä tuntuu ja ehdottomasti täytyy mennä heti jos kipu pahenee tai alkaa tulla vuotoa tms. soitin sitten kuitenkin hetken pähkäiltyäni päivystykseen, halusin saada vaan tietää,että vauvalla kaikki on hyvin. ei se lääkäri mitään järkevää löytänyt, vauvalla ultrassa kaikki hyvin, kohdun kanava kiinni ja kaikki kunnossa. kipuilua kuitenkin jatku koko ilta ja muutamia supistuksiakin tuli. kaiken lisäks vauva on tällä hetkellä perätilassa ja potkii ikävästi tuonne alaspäin..
mutta tänään oli jo paljon parempi. aamupäivästä vielä sattui mahaan ja kun tiskasin kamalan tiskivuoren pois, niin alkoi sattumaan entisestään. pystyin sentään iltapäivällä jo siivoomaan kylppärin :) ja nyt illalla ei oo ollut kipuilua, muuta kuin että vauva ilmeisesti edelleen perätilassa. tekis nyt kuperkeikan ja vaihtais asentoa, ihan äidin mieliksi.
huomenna sitten pitäisi lähteä juhannukseksi Hämeenlinnaan, ei meidän pitänyt, mutta tänään sitten niin päätettiin. tai no, lauantaina tullaan jo päivästä ajoissa takaisin ja mennään sitten Vesan luo. :) toivottavasti tulee kiva juhannus.
enää ens viikko Vesallakin töitä, sitten alkaa mussukallakin loma. <3 ei tarvii enää olla yksinään kaikkia päiviä. ja päästään viikon lomamatkalle Espooseen :) ajattelin, että jos vain olisi ylinmääräistä rahaa, kävisimme Ikeassa ostamassa vauvalle vielä jotain mitä tarvitaan. ainakin harsoja, kylpypyyhe, peppupyyhkeitä ja lakanat pinnasänkyyn. :) voi kun kuluisi aika nopeasti, saisin meidän pienen käärön syliin<3 sitten ajattelin, että koska olen lintsilakossa nyt tämän kesän niin voisi mennä korkeasaareen katselee eläimiä. en oo käyny piiiitkään aikaan siellä. se voisi olla kivaa kahdestaan siellä tallustella. :) sitten tietenkin helsinkiin vähä shoppailee ja toivottavasti paistaa aurinko, niin pääsis rannalle.
Vesan lomaa odotellessa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.