IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 30.06.2011 14:15

Viikot vaan kiitää, tänään rv 28+0. 12 viikkoa enää laskettuun aikaan! tuntuu että vastahan mä odotin sydän syrjällään, että ensimmäiset kriittiset 12 viikkoa menis nopeasti, nyt mä sit odotan, että nämä viimeiset 12 viikkoa menis nopeasti, että sais pikkusen ulos tuolta masusta. :D kyllä mä vielä nautin tästä isosta mahasta ja olostanikin, mutta voi olla, etten enää kuukauden päästä nauti yhtään. tai kyllä jo nyt alkaa tympääntyy tähän helvetin selkäsärkyyn. seisot jonkin aikaa, alkaa selkää särkee, makaat jonkin aikaa, alkaa selkää särkee, kävelet alkaa selkää särkee ja mahaan pistämään. öisin on vaikea nukkua, sen lisäksi että on taas hemmetin kuuma makkarissa niin selällään alkaa tosissaan jo ahdistaa, oikealla kyljellä vauva potkii mahaa patjaa vasten ja vasemmalla kyljellä alkaa yllättäen selkää särkee! :D ei, tää ei oo hauskaa.
pitäisi tilata netistä sellainen raskausajan napakoru, alkaa lievästi kiristämään tämä nykyinen. ja se osuu koko ajan johonkin, kun törröttää sen verran :D ehkä mä huomenna tilaan, jotenkin ei tänään vielä uskalla :D
sain täksi päiväksi tekemistä. menen rakkaan veljeni luo illaksi vahtimaan lapsosia. tai menen sinne jo muutaman tunnin päästä kun veikka käy hakemassa. sanoin vesalle, että yrittää sieltä ylitöistänsä tulla mahdollisimman nopeasti myös, koska en tahdo olla siellä yksin koko iltaa. vaikka olisin voinut kyllä mennä rannallekin makaamaan koko päiväksi, mutta ehkä joku toinen päivä. :)
hitto, 12 viikkoa... :P alkaa jännittää. vesakin sanoi nukahtavansa joka ilta ajatukseen, kuinka hän vaihtaa vaippoja ja pyörittelee pientä kuin kebabrullaa siinä hoitopöydällä :D <3 ihanaa, eikö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.