IRC-Galleria

Kaksin (kolmisin) elelyä..Keskiviikko 24.03.2010 01:45

Nonniin. pitkästä aikaa..
Elikkä, täällä ollaan elelty nyt perjantaista asti casperin ja vauvan kanssa kolmisin.. Sami on ollu reissussa.. Ihan kauheeta!! En tykkää yhtään!! Mua ei oo suunniteltu tällaseen.. Siis joku nukkumaan menokin on jotenki niin paljon hankalampaa ja oudompaa kun ei oo toinen siinä vieressä.. Pöff. No onneks se yks ihanuus tulee huomenna meijjän luo <3 Casperki ollu ihan hölmönä ja ressaantunu ku isi ei oo ollu kotona.
Itse olin koko viime viikon sairaslomalla selän takia.. Rupes toi työnteko ottaa jo aika koville selän kannalta, selkäsärkyjen seurauksena oli sillon toissa vklp aika tiuhaan harjotus supistuksiakin, niin päätin jäädä kotiin lepäämään. Teki kyllä tälle mammalle hyvää!! Tänään olin sitten töissä ekaa päivää ton saikun jälkeen ja eipä selkä digannu ollenkaan..
Huomenna ois sitten iltapäivällä neuvola/Lääkäri niin kattoo mitähän mieltä hän on mun työnteon suhteen.. AI NIIN täytyy muistaa ottaa neuvolakortti töihin mukaan..Muista,Muista!!!
Pikkunen on myllännyt nyt ihan älyttömästi, tuntuu jo samaan ainaan kummallakin puolella masua, mamman pikkunen ei oo enää niin pikkunen <3
Ai niin ja Kela on perseestä!!! En ikin ymmärrä mistään mitään ja ne sekottaa päätä vielä entisestään antamalla eri ohjeita erisuunnilta.. puah. Tollanen välikommentti vaan..
Meijjän pikkupoika Casper on menossa sunnuntaina pentunäyttelyyn <3 Oon niin ylpee!!!! Kasvattajat sen sinne vie, en ole ite menossa kehään pyörimään. :D heh lyllertämään. :D
Ja tosiaan meijjän "pikkupoika" on jo lähemmäs 24kg <3 ei oo enää pieni ei. Mutta niin ihana ollu nyt ku Sami ollu poissa, siis ennenhän se on testaillu mua ihan tajuttomasti.. No nyt ku ollaan kaksin, ni maailman sulosin pieni bokseri :D Niin hellyyden kipeä ja kiltti <3 Mamin rakas <3 Ehkä se siitä rauhottuu, niinku kasvattaja sano et kyllä se sit rauhottuu viimeistään ku aivot tulee jälkitoimituksessa :) heh :)
No jokos rupeis tältä iltaa riittää tarinaa... Huomenna sitten voisin tulla kirjottelemaan lääkärikuulumisia. :) Jos nyt kiireiltäni kerkiän, kun pitää siivota ja laittaa herkkuja kun Muru tulee kotiin meijjän luo takas <3 ihanaa <3
Että näin.Minun miehet!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.