IRC-Galleria

Neuvolakäynti taas takana!Tiistai 20.04.2010 18:39

Noniin, nyt ois taas neuvolakäynti takanapäin. Viikkoja siis 29+2.
Hyvin kaikki mennyt, ei oo ollu mitään ihmeempiä. :) Ihmetteli vaan neuvolatäti et oonko saanu syötyä ihan normaalisti, kun ei tuota painoa oo tullu juuri ollenkaan lisää. :D Ja minähän syön!! :)
Ne oli unohtanu antaa mulle viime kerralla synnytysvalmennuksesta lapun ja päivätiedot, ni joo eka ois TÄNÄÄN. Enkä pääse sinne menemään. :( No enskuussa on sit seuraava, ni sinne kait sitten. :)

Pitäs soittaa Kättärille ja sopia tutustumisaika, koska se nyt on ehkä ollu eniten mielessä. :)

No tässä nyt on taas jotain tieoja neuvolakäynnistä. :)
Eli painoa oli tullut huimat 30g/viikko. :D heh.
Kohdunpohjan korkeus oli nyt 25cm :) <3 Jee, se kasvaa :)
Sykkeet oli 145-150.

Hitto ku just eilen tuli se verolappu ja ilokseni totesin että meikähän saa palautuksia 360€ :) jeeee!! Ja tänään tuli sähkölasku ja siellä oli niinku vähän hyvityksiä, ni ei ollu niin paha mitä odotin. :) Jess!
Ni sit tosiaan ku tota rahaa ei nyt koskaan liikaa ole, ni tänään kun tulin neuvolasta kotiin, ni Casper kusi sisälle ja siel oli kusen seassa verta.. Niinpä siis ne vähätkin rahat menee eläinlääkikuluihin.... :( perse. No pitää se selvittää mikä pikkusta vaivaa. Epäili kyllä ihan virtsatientulehdusta tai sitten eturauhas tulehdusta. Ja kun on ton ikänen uros niin voi olla että ihan hirmoonit lähtee hyrräämään.. mutta pitää kuitenkin ottaa selvää ettei ole mitään muuta.. :/
Hei hei rahat!!

että sellasta sitten tälläkertaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.