IRC-Galleria

siness

siness

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine. I'm gonna find lies, sick twisted strange kind!

Selaa blogimerkintöjä

Odottavan aika on pitkäTorstai 04.10.2012 01:15

Oi viikonloppu tule jo! Tai siis perjantai. Perjantait on ihan parhaita päiviä ryypiskelylle. Lauantaina voit rauhassa potea krapulan ja sunnuntaina virkeänä ottaa lapset vastaan takas kotiin. Viime kerrasta onkin sitten aikaa. Vappuna tuli oltua tuiskeessa. Perjantai, paikallinen räkälä ja Tukiaisen Johanna ja Julia. Tää on NIIIIIN nähtävä ja koettava. Voi sitä tulevaa morkkista. Tiedän että menee hyvä 5€ hukkaan, mutta halvalla kun saa, niin otetaan. :D

Tule, tule, tule jo perjantaiiiiiii!!!!

Ja nyt kun mä niin uhoon, että jumalauta sit vedetään nakit silmille ja perseet olalle, niin mä en kuitenkaan pystykänä juomaan ku muutaman lonkeron haaleen lämpösinä. Ja hitaalla tissuttelulla mulle ei nouse päähän illan aikana enää mikään, ei edes ne hitaat tissuttelut. Se on kaikki tai ei mitään menettelyllä rykästävä nopeet humalat ja sit on hyvä. Tekis mieli hakee varalta tupakkaakin. Aikuinen ihminen oon ja saan päättää mitä kehooni tungen. Täs on oltu ny yli 7 kk "polttamatta". Mitä ny sen muutaman röökin oon vetäny humalapäissäni. Selvänä ei siihen enää pysty. Nam nam.. tekis mieli kännitupakkaa.

Mä oon monesta asiasta kyl niin puutteessa. Alkaen unesta. Tänään sippasin ruoan jälkeen sohvalle varmaan 3 tunniks ja heräsin seittemältä illalla. Tässä varmaan nukuttaakin kohta puoliin taas. Ei ehkä. B-vitamiinin puutekin painaa päälle.. ihan selvästi. Tai sit se on magnesium.. Mut sitä mä vedän jo. Silti vaan väsyttää. Tarvis pienen vihreän Boost-ukon potkaseen perseelle. Kalsiumin puute aiheuttaa taas rytmihäiriöitä. Liikunnan puute kerää selluliittia ja piilottaa orastavat vatsalihaksen alut. Peiton heiluttelun puute kiristää vannetta ja tekee mut hulluks. Auktoriteetin puute ei saa lapsia ojennukseen. Bensan puute tönötyttää autoa pihassa. Viitteliäisyyden puute ei saa lähteen bensa-asemalle. Viinan puute tekee odottavan ajasta pitkän. Tekemisen puute saa mut kohta syömään iltapalan toiseen kertaan. Hiusvärin puute on aiheuttanut mulle juurikasvun jo yli 2 senttiseks. Älyn puute aiheutti ongelmia matikan tunnilla, kun aiheena oli yhtälöt - suoraan ja käänteisesti verrannoliisuus. Huh-huh. Niin ja sit mulla on puute vauvoista. Kauhee vauvakuume. Iik. Nyt mä sen sanoin ääneen, mutat jos mä oon sitä jo potenu vuoden verran on-offina, niin kait sen voi jo sanoo ääneenkin. Mä taas odottelen, että tulee se vaihe kun järkiinnyn ja tajuan lopettaa kuumeilun vain aloittaakseni sen joskus uudestaan.

Sitten tuo mun mieskin olis enää vaan 2 päivää Kreikassa ja perjantaista olis enää vaan YKSI viikko, kun näkisin kultamuruhanin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.