IRC-Galleria

skull666

skull666

maybe some day i can live my dream

RakkausKeskiviikko 27.08.2014 04:54

''Kaiken se kestää,
kaikessa uskoo,
kaikessa toivoo,
kaiken kärsii,
Rakkaus ei koskaan katoa''

Mitä rakkaus on? Miksi petetän jos halutaan olla yhdessä? Kannattaako etäsuhde?

Kaikki tietää mitä rakkaus on tunteena eli kun olet rakastunut sinä olet kiintynyt toiseen ihmiseen
jolle osoitat rakkautta tekemällä päivittäin pieniä asioita sen eteen. Muistamme toisen olemassa olon ja viestittelemme sekä soittelemme rakkaalle pitkin päivää, vietämme aikaa hänen kanssaan niin paljon kuin mahdollista. Teemme yhdessä asioita joista kumpikin pitää ja järjestämme aina välillä yllätyksiä toisillemme.

Jos oikeasti on rakastunut et syyllistä toista kokoaikaa tai arvostele virheitä saati muistuta niistä kokoaikaa
ja luotat 100% rakkaaseesi. Rakkaus osaa olla hankalaa välillä mutta ylä- ja alamäet kohdataan silloin yhdessä eikä hylätä toista hädän hetkellä vaan ollaan tukena ja auttavana kätenä kun sitä eniten tarvitaan.

Jos on toisen kanssa yhdessä niin miksi silloin pitää pettää jos rakastaa kumppaniaan? Eikö se riitä että saa
olla rakkaansa vieressä saaden vastarakkautta vaan se pitää pilata pettämällä. Jos kumppaninsa saa kiinni pettämisestä, miksi pitää olla niin sinisilmäinen ja uskoa kun hän sanoo ettei se enää toistu jos vain saa olla sinun kanssasi. Yleensä se vain menee siten että jos kerran pettää, pettää toisteki.

Kaukosuhteet voivat toimia. Joillakin luottamus on niin suuri että he voivat nähdä pelkästään viikonloppuisin ja lomilla jolloin viettävät niin paljon aikaa kuin mahdollista yhdessä. Paikkakunnalla ei ole väliä jos rakkaus on niin syvällistä ettei mikään vahingoita tai sammuta sitä. Usein tälläiset parit muuttavat lopulta jonnekin yhdessä ja aloittavat yhteiselämänsä.

Todellinen rakkaus johtaa kihloihin ja usein miten avioliittoon sekä lapsion saantiin. Sitähän sanotaan että lapset ovat rakkauden hedelmä. Joskus kuitenkin rakkaus vain hiipuu ja tunteet muuttuvat jolloin on aika keskustella mitä kumpikin haluaa.

Olen ollut monta kertaa ihastunut ja pari kertaa oikeasti rakastunut mutta se ei vain ole toiminut. Tälläkin hetkellä olen rakastunut (mut en oo ihan varma). Rakkaus merkitsee minulle lämpöä ja läheisyyttä. Välillä pistää oikeasti miettimään mitä rakkaus on? Jos ei juttele päivittäin vaan vaikka kerran viikossa ei enää tunne toista niin hyvin kun ei tiedä mitä hän puuhaa milloinki ja onko mitään erityistä tapahtunut, mutta jos ei ole sanottavaa mitä järkeä silloin olisi kirjoittaa toiselle tai soittaa. Minulla on se vaihe tällä hetkellä menossa. Myönnän rehellisesti että olen välillä mustasukainen mutta yritän päästä siitä eroon sillä se vaikeuttaa elämää vaikka luottaisikin toiseen 100%. En itse kannata etäsuhteita mutta ehkä joskus voisin elääkin sellaisessa. Se vaikeuttaa elämää jos näkee toista kerran parissa kuussa tai harvemmin. Tunteet on kestänyt ja syventynyt tähän mennessä joten sekään ei ole enää mikään ongelma (saattasin jopa olla valmis etäsuhteeseen jo nyt).

Oli sitten bi, lesbo tai homo kaikkien rakkaus on yhtä arvokasta eikä sitä kuulu arvostella. Se on tärkeintä että itse on onnellinen muista välittämättä. Ollaan siis vahvoja jos oikeasti rakastamme kumppaniamme ja antaa vaikka koko maailman kääntyä vastaan mutta pidetään oma päämme ja käännetään selkämme niille jotka haluaa meille pahaa (surua ja yksinäisyyttä)

Pari vinkkiä:
1. Älä petä
2. Ole luottamuksen arvoinen
3. Muista osoittaa rakkautta joka päivä pienillä eleillä
4. Älä satuta toista tahallaan
5. Älä välitä muiden mielipiteistä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.