IRC-Galleria

Niimpä...Torstai 18.05.2006 02:24

..olikin liian hyvää ilmaa liian kauan.. mutta, että öisin viä pakkasta, eiih!! Elikäs byebye aurinko ja tervetuloa aherrus ja tekemättömät esseet. Nytki pitäs itseasiassa tehä niitä. Ja mun kämppä on kuin pakastin, hyrr, kun ois vaan joku lämmittämässä.. vapaaehtoisia?

Olin tänään töissäki, ku siä oli jotenki uhohdettu Tiinalle kertoo, menin s.o.s. rescue-Tanelina pelastaan, sais noin muutenki kyl muistaa, ku ei töitä o vaikka kuinka haluis tehä..

Ei saa kyl oikein mitään tehtyä.. ei koulun suhteen eikä yleensäkään elämässä. Päivät vaan jotenki kulkee ohi.. Tulee nukuttua ihan hirveesti, en tiä johtuuko 3 vuoden tressistä.. kai sitä vois vähän varastoidakin varastoon, kun työt alkaa kunnolla pyöriin ja opinnäytetyö pukkaa niskaan.. Ja mun kone ei toimi kunnolla, prkele!! En tiä mikä on, mutta ei vaan ni ei..

Eipä muuta kuin lämpöä odotellessa.. Ja kaikki kynnellekykenevät perjantaina viihteelle!! Nita vie mua ulkoileen, jee jee, on siitä aikaakin, viimeksi kun kun.. kukkamullat lenteli Nirden ikkunaan ja kaikki oli ihan päissänsä!!!

Waiting for Friday!!

Bilehile

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.