IRC-Galleria

Pusi pusi..Lauantai 22.09.2007 21:13

.. nättimys päivimys.. Ihana lähtee koht koirien kans lenkille, ja siit sit töihin. Jee, kiva taas päästä töihin, ollu jotenki niin tylsää vaan möhkötellä kotona.

Totesin et mun ei kannata käydä ollenkaan kaupassa, kun sillä välin kun käyn niin otukset on syöny jotain yms vessapaperia, vöitä, papiljotteja ja nyt pussillisen ruisleipiä. Meneköös pussillisesta maha sekaisin. Joo, annan koirilleni ruokaa, just eilen kävin ostaan melkein 50 egellä niille ruokaa, 15 kilon pussin ja kuivalihaa.. Mutta kun niil on pohjaton maha. Ihme ylipäätään et on elossa.

tänään heräsin kaheksalta!! Mut lenkitettyäni piskit nukahin uuestaan ja onneks elli herätti mut puol kaks. Oon vaan metsästäny pahvilaatikoita, jotka on maan alla, käyny sumpitteleen setterissä ja ostaan viltsulle lahjan. Enää vaan noin 10 päivää kun saa ottaa kuppia. Nonna ois tarjonnu mulle ilmasen siiderin, mutta sanoin etten voi juoda kun oon autolla. Ja Nonna sillai et sori, kunhan sulla on se lääkekuuri. Mikä lääkekuuri, ai niin perkele!

Mut syömään, koirat pissalle ja töihin, ny tulloo jo kiire, mikä ei oo mitään uutta..

Lisää ystiksiä tanzain banzaihin!

Sovin Noren kans et se soittaa mulle maanantaina ja alkaa pakottaan mua tekeen taas opparia, jeah, alan suunnitteleen valmistumispippaloita ni on joskus pakko valmistuakin, kun ei toi valmistumistatuoinnin ottaminenkaan mua inspannu..

Moon baaritanjanen, erinomainen :)

Hymyile, niin ne luulee et oot normaali, yeah right, kaikki tietää et mun lääkitys ei o kohallaan, mut kuka välittää, mineen ainakaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.