IRC-Galleria

PLÄÄH!!Perjantai 07.04.2006 23:01

Tartteis tehä miljoona raporttia, eikä millään ymmärrä eikä osaa.. ei tästä tuu yhtään mitään.. ja ens viikolla ois esitys, kaks tenttiä, ja anniskelupassin koulutus ja laivamatkaa!!! Jipii!! Oon täällä jo valmiix ihan bilefiiliksissä.. Ja sitten jokainen kynnelle kykenevä tuttava baariin torstaina!! Onnex pääsiäisenä tämä reppana saa levätä. Ja pahoitin yksi päivä mieleni työkuvioista, aina ei oo kivaa..

Mutta Ihanainen Tessuni täytti eilen 9 vuotta!! Mä muistan vieläki kun eilisen kun mentiin kattoon sitä, se oli ihan pieni pallero ja kauheen riehakas.. Kahdesta pennusta valitsin sen, se oli ihan semmote kun olin aina halunnu. Kotimatkalla se pissas syliin ku sitä pelotti traktori.. Ja kotimatkalla sanottiin molemmat äitin kans yhteen ääneen että jospa se ois vaikka Tessu. Ja ekana yönä se kaivautu mun kainaloon kuorsaamaan. Luulin joskus, että minä pelastin Tessun, mutta vuosien varrella luulen, että se pelasti mut.. Nykyään se on jo vähän harmaantunut, mutta jaksaa silti juoksuttaa meitä välillä ympäri keskustaa, ainakin Koskenniskan risteyksessä.. Siitä on tullut oikein kuuluisuus, ainakin mun kaveripiirissä.. Monta tervettä vuotta vielä Tessulleni!!

Ja sitten mun ihqu ihanainen pikkusiskoni täytti tänään 15 vuotta!!Vielä pari vuotta niin pääset bilettään siskos kans baareihin ja perit ton mun pösökin:D Voi ku sitä tuntee itsensä jo vanhaksi.. Missäs mä olin 15-vuotiaana, ysi luokalla.. Oi niitä aikoja.. Pikkusisko on aina ollut aivan ihana, muistan kun kuulin että oltiin Tonin kans saatu pikkusisko niin Toni alko itkeen kun halus pikkuveljen ja mä hypin vieressä, vaikka eihän sillä ollu mitään väliä.. Sitä on aina saanu opettaa hiihtään ja ja.. mut pahoille tavoille ei se kai onnex viä oikein o oppinu.. Mutta tästä kohta kakkua syömään!!

Ja koko viikonlopun oon töissä, en tiä missä välissä ehtis kaikkee tekeen.. Ja eilen iloitsin keltaisesta-hiukka-imuri-ajopömpelistä (joka suomeksi on?) Mutta taas tänään tuli lunta ja vettä ja sammakoita..

"Joskus kun aivastaa niin kovaa,
että sydämeen oikein sattuu,
tuntuu kuin vähän parantaisi maailmaa:
Surut ja huolet
tuulettaisi sielusta."

Niih, että mä olen kyllä tuulettanu sieluani viimeaikoina!!
Mutta nyt biletän täällä, kun Nita rakas ystäväiseni lähetti mulle törkeen hyvää musaa!! Hittoon kaikki tehtävät!! Nautin elämästä jokaisella hengen vedolla!! Jihaa!!

Riemuhuuto keväälle!!!!!

Taneli-Kaneli




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.