IRC-Galleria

Moon niin helppo. Olin keskiviikkona Setterissä iltavuorossa ja pomo oli lähteny viihteelle ja käski neloseen ihan vaan yhdelle töitten jälkeen. Siinä juotuani 7 fisua ja pari drinksua päälle tiesin, että mopo lähti jorpakkoon taas oikein kunnolla. Siitä sitten niskaan ja maailmalle ja kotona joskus viideltä. Hieno oli mennä aamulla Setteriin töihin. Vähän meinas fisut tökkiä vastaan. Että sillälailla, rai rai. Ja aamulla kun heräsin niin kulmakoru vaan törötti kulmassa, olin pallonkin siitä hukannu maailmalle, mutta löysinkin sen pallon kotoota, ihmeiden aika ei ole ohitse :)

Eilen piti olla 18h töissä, mutta onneks pääsin siinä välissä kotiin, eli aamu Setterissä, yö Statuksessa. Ei tullut kun 13h töitä. Ja kauheesti ois ollu vientiäkin, joutu sanomaan että poikakaveri kotona ei ehkä tykkää..

Tänään oli hiano herätä neljän jälkeen. Vähän oli univelkaa. Pesin hampaita ja aattelin et mikäköös täällä haisee. Menin kattoon keittiöön, joka oli täynnä paskaa!!! Hyi vittu!! Pököllä oli ollu vähän maha kuralla. Yökkö!!

Seitsemältä illalla kävin "aamukahvilla" Statuksessa. Pistin pinkin värin taas päähän, kun se eilinen kahvillepyytäjä jotain kehtas sanoo mun punasesta. Kohta taas töihin. Hyvää viikonloppua kaikille!

Hitto kun oli taas tyhmä kirjotus, multa pitäs kieltää kaikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.