IRC-Galleria


TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa.) heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. laitan haastamani ihmisten nimet tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

yy: Useimpina iltoina/öinä juuri ennen kuin menen nukkumaan käyn ulkona ja toivotan maailmalle hyvät yöt sanoen suunnilleen "Kiitos, anteeksi ja hyvää yötä, eli paree yötä."

kaa: Puolustan keskusteluissa/väittelyissä ajatuksia joita en itse kannata jos joku vastustaa niitä ilman riittäviä perusteluja.

koo: Jos kuuntelen musiikkia, eli vain ja ainoastaan kuuntelen musiikkia, en useimmiten voi istua paikoillani vaan vaellan päättömästi ympyrää tai tanssin.

nee: Harjoittelen kurkkulaulua kävellessäni kaupungilla (ja missä tahansa muualla) (jos et tiedä mitä kurkkulaulu on, googleta vaikka termeillä 'Tuva' ja 'throat singing').

vii: Vaikka sinänsä pidän sopeutuvaisuutta tärkeänä ominaisuutena ja mielestäni ihmisten on voitava muuttaa mielipiteitään jos tilanne sitä todella vaatii, ajattelen usein pettäväni periaatteeni kun muutan mieltäni jostain vähänkään isommasta asiasta.

Siinä jottai randomia.

Veriuhrit:
eldy
allu-man
Muumihippi
lopez
the_jov

Vaikka noi juu. Vahinko kiertämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.