IRC-Galleria

Zeitgeist muuttaa maailmankuvaasiTorstai 24.07.2008 22:36

Ihan alkuun linkki VideoGoogleen, noin..

http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750


..ja jos ei tee mieli tuhlata kahta tuntia elämästään tuohon, niin suosittelen kaikille tämän läpilukaisua alkutekijöiksi, ja jos mielenkiintosi heräsi, katso ihmeessä tuo dokumentti:

http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist,_the_Movie




Yhteen lausahdukseen tiivistäen voisin sanoa, että Zeitgeist muuttaa maailmankuvaasi. Ainakin itselleni kävi niin. Suosittelen oikeasti katsomaan, nimittäin ainakin Kristinusko todistetaan mielestäni vedenpitävästi puhtaaksi loruksi.

Myös WTC-iskuista nostetaan esiin mielenkiintoisia ja jopa ennen vaiettuja pointteja, joihin perustan nykyisen (ja pysyvän?) näkökantani kyseisiin 'terrori'tekoihin. Oletko koskaan ennen kuullutkaan WTC-7:stä, joka oli kolmas iskujen yhteydessä romahtanut torni? Minä en ainakaan tiennyt mitään moisesta vielä puoltakaan vuotta sitten. Kumma, ettei siitä taidettu edes uutisoita missään, merkittävissä määrin ainakaan? Koko rakennukseenhan kun ei edes törmännyt lentokonetta, vain muutamassa kerroksessa syttyi tulipaloja, joka näennäisesti riitti sen romahduttamiseen. Haiskahtaa aika pahasti.


Olipa tuossa muuten jänniä pointteja maailmansotiinkin liittyen - toisen maailmansodan aikaan ainakin kaksi merkittävää yhdysvaltalaista tahoa rahoitti/auttoi Natsi-Saksan pyrkimyksiä maailmanvaltiaaksi. Miksi? Katso Zeitgeist.

Loppupuolella tuota ohjelmaa tosin alkoi lentää hieman sellaistakin settiä, minkä todenmukaisuutta teki mieli hieman kyseenalaistaa. Toki kaikkea sisältöä kannattaa kyseenalaistaa, pohtia oma näkökulma asiaan.

Semmosta tällä kertaa..


P.S. Uskontoon liittyen Iltalehdessä oli tänään taas mielenkiintoinen juttu - Neitsyt Maria ilmestyi kuralammikon muodossa asfaltille. Jenkeissä. Mitäpä tekevät kansalaiset? Menevät palvomaan.. KURALAMMIKKOA :)) Oikeasti, kuka helvetti rukoilee kuralammikolle, ja vie vielä kynttilöitä sen luo? Pikkusen korkealentosta älynjuoksua taas havaittavissa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.