IRC-Galleria

Käsite 'turha julkkis' on kasvanut viimeisen vuoden aikana aivan uusiin sfääreihin. Nimimerkillä 'En halua julkisuutta tekstarikohun takia' seilaava julkkis on siis pyrkinyt Playboy-malliksi. Kyseiselle aivottomalle bimbolle järkytys olikin varmasti suuri, kun pleikkari ei huolinut lähinnä ryhävalasta muistuttavaa ameebaa lehteensä. Montakohan litraa ja mitä Tuksuun on muuten vuosien saatossa pumpattu? Silikonia, botoxia ja itseruskettavaa ainakin on ulkonäöstä päätellen kulunut enemmän kuin tarpeeksi.. :D

Kaikista surullisinta koko paskassa on se, että Tukiainen elättää (ainakin tällä hetkellä) itsensä toiminnallaan. Hyvinä esimerkkeinä mm.

- Fiksuhuudon treffi-ilmoitus; voittavan huudon tekijä 'pääsee' Tuksun kanssa treffeille Helsingin yöelämään (voittanut huutohan tunnetusti oli päätähuimaavat seitsemän senttiä).

- Ehkäpä tuorein juttu, Playboy-koekuvaukset.

- Trippi Tukiaisen ikiomaan prinsessalinnaan (lehtiartikkeli).

- Lukemattomia jymylööppejä.


Kuvottaa niin pohjattomasti, etten edes keksi sopivia sanoja sen ilmaisemiseksi, vaikka kovasti yritänkin. Saunan taakse ja nappi otsaan, maybe? Nah, turhan armollista..

Heh, hauska juttu. Youtubessa oli Radio Rockin aamuhaastattelu Tukiaisesta, jossa hänen linjansa oli kutakuinkin tämä: "Kun mä annoin ne tekstarit Hymylle, en mä voinu tietää et ne julkasis ne!". VITUN UUNO :DDDD Ei vittu oikeesti, joku vihannes-ihminenkin olis tuon tajunnu.. No, todistaapa tämäkin Tuksun älyllisen pääoman.


Minkä takia edes näitä superturhia kohujulkkiksia pääsee syntymään? Näemmä julkisuus on nykyään joillekin elämää tärkeämpi asia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.