IRC-Galleria

Huomenna olis lähtö loppusotaan Niinisaloon. Vähän ehkä kiristää pantaa ajatus 8 päivästä sotaharjotuksessa, toisaalta toisessa vaakakupissa on tieto siitä, että se on viimenen SH. Ikinä. (no, kertauksia lukuun ottamatta kumminkin)

Tulee varmaan aika säätöö ekasta päivästä :D 1 pioneeri ja RJ on lomilla -> ryhmän vahvuus 5 miestä, meikä tuuraa vararyhmänjohtajana. Noh sitten kun aika koittaa, lähdetään varavara-rj:n kanssa tiedustelemaan, joten leiripaikan kuvioita jää johtamaan varavaravara-rj. Jännä nähä miten pojat saa pj-teltan pystytettyä kolmestaan, siihen kun tarttee vähintään 4 ukkoo. Ehkäpä nuo siitä jotenkin kumminkin selviytyvät :7

Toivon mukaan en joudu tiedustelemaan kun yhtenä päivänä, on nimittäin aivan järjetöntä skeidaa se homma. Ei se fyysisesti rankimmasta päästä oo, mutta kaikki muu siinä on niin älytöntä :D toivon mukaan tällä kertaa tiedusteluosastokin saa sentään lämmintä ruokaa, viime leirillä kun mokoma ei oikein onnistunu. Suluttamista ei onneks oo alustavasti tiedossa kuin ti-to välille, joten ehkä siitä selvitään.

Oma lukunsa on sitten torstain jälkeiset tapahtumat; torstaina käännetään taas takkia ja siirrytään puolustavasta osastosta hyökkäävän osaston leipiin. Varautumistehtävät painaa varmaan aika voimalla päälle siitä eteenpäin, ja siltojakin olis tarkotus käydä pamauttelemassa toiseen ulottuvuuteen (siltojen räjäyttelyn luulis tosin kuuluvan puolustusvaiheeseen kaiken järjen mukaan? :D no, eipä intin touhuissa kyllä muutenkaan mitään järkeä yleensä ole). Oli niin tai näin, jännä nähä mitä kaikkee tästä kehkeytyy.

Ai niin, harjotusaluetta on murjottu tykistön voimin kymmeniä vuosia, että sieltä voipi löytyä yks jos toinenkin räjähtämätön kranaatti :) se on menoo sitten kun sellaseen lapionsa kalauttaa.

Eipä siinä kait muuta, juhannuksena sitten seuraavan kerran lomille. Kettu kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.