IRC-Galleria

-BeNSaLeNkkaRi-

-BeNSaLeNkkaRi-

One Life - Live IT

Minna ja sen tyopaikka...Tiistai 27.02.2007 19:46


Mun tyokaverit on kylla ihania. En tieda edes puolten nimia, joten olen kehittelin heille omat lempinimet:

Sipho; noin kolmissakymmenissa oleva jatka, joka korjaa ihan kaiken minka muut onnistuu rikkomaan. Kova vaittelemaan mun kanssa ja kiinnostunut aivan kaikesta. Ensimmainen yksilo joka mulle koko paikassa uskaltautui puhumaan.

Mathokuza; kokoonpanija. Jos ma olen majakka, niin tama kaveri on peravaunu. Ollaan koko ajan yhdessa. Aina parantamassa maailmaa mun kanssa. Soittaa ainakin kerran paivassa ja kysyy mita mulle kuuluu. Aivan IHQ immeinen.

My husband; hitsaaja, uskomattoman pienikokoinen jatka jolla on ihan omituinen pomppomaha. Vaittaa, etta mulla on aina krapula (=libhabhalazi). Kosii mua joka paiva., mista on tullu jo yleinen tyopaikkavitsi. Kerran sanoin sille, etta jos se haluu mut naida niin sen taytyy hankkia poyta ja seista silla kokoajan, jotta se olisi mua pitempi. Lupasi kayda hankkimassaÂ… Ei ole nakynyt.

Papparainen (a.k.a Mr. Dlamini); hitsaaja, koko porukan vanhin harmaapartainen ukkeli. Ihan uskomattoman herttainen ja hymyilee aina kun nakee mut niilla muutamalla hampaallaan.

Mestari; onko jotain mita taa jatka ei osaa. Uskomattoman taitava kaveri. Kokoajan ohjastamassa mua, jos menee sormi suuhun. Ei puhu paljoa, mutta meidan elekieli on jotain prima luokkaa.. Ja uskomattoman hauskaa.

Jambo; boilermaker. Aina nayttaa peukkua. Nykyaan Elakelaisten fanittaja.

Kyyla; joka paikan hoyla. Ei puhu mitaan. Koskaan. Kyylaa vaan. Jos erehtyy katsomaan takaisin niin sielta levahtaa ihan uskomattoman iso hymy ja silman isku.

Puntti; kehonrakennuksesta innostunut mosambikista kotoisin oleva kaveri. Mulla on sellainen olo, etta ei ole astiaa tai esinetta mita taa kaveri ei osaisi takoa muotoonsa. Taitava!

Apina; rallakoitsija. Tama kaveri on suurin piirtein saman kokoinen kuin sen rallakka. Ei puhu koskaan ja liikkuu kokoajan Mathokuzan kanssa. Kiipeilee ja roikkuu kaikkialla paita auki.. kiva vatsaÂ…hehee

Mr Afternoon; varastovastaava. Jos jotain puuttu niin tama kaveri hommasi. Aina toivottamasssa hyvat afternoonit hymyn kera.

Nosibo; rakennustekniikan opiskelija joka pita valivuotta. Mukava tytto. Toissa suunnitteluosastolla. Puhuu ihan alyttoman epaselvasti valilla ja omistaa hyvin omituisen ajatuksen juoksun. Ei kay ulkona eika kayta alkoholia. Paikan kaunistus ja poikien ihailun kohde. Miss Swazimaa finalisti.

Meidan pomot:

Tony: omistaja. Reilu aija, mutta todella tiukka ja tarkka. Kantaa musta kokoajan huolta ja tarkkailee. Kehuu jos on kehuttavaa ja korottaa aantaan jos on mokattu.

Paul; suunnitteluvastaava. Mun enkeli. Joka paiva paasen kotiin Paulin kyydilla. Opettamassa kaikissa tietokoineisiin liittyvissa asioissa aina tarvittaessa. Himo haikkaaja. Vie mutkin vaellukselle neljan muun tyton kanssa. Sanoi ottavansa perheensakin mukaan. Kuulemma tietaa hyvan kiipeilypaikan !!!

Klenkka; meidan saksanvahvistus. Vanha pyorea ukkeli, joka on aina vahan valia hopottamassa mulle siita mitten kylma suomessa ja saksassa on talla hetkella.

Jose: lahemmas seitsemaakymppia oleva harmaa hapsinen portugalilainen. Hommaa mulle kaikki duunit. Uhkailee etta tulee joskus Suomeen katsomaan mua. Juu, juuÂ…

Edna; Meidan sihteeri. On kovasti tulossa Suomeen ja muistuttaa joka paiva, etta mun on jatettava mun yhteystiedot ennen kuin lahden.


Â… etta tallaisessa tyoymparistossa taallaÂ… Kiitos NAM!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.