IRC-Galleria

-BeNSaLeNkkaRi-

-BeNSaLeNkkaRi-

One Life - Live IT

Afrikassa sattuu ja tapahtuuÂ…Perjantai 23.02.2007 20:15

Totesin tuossa etta kun en paase paivittain koneelle niin on laitampa nama merkinnat tallai... koettakaahan kestaa...hehee...

13.2.2007 Tiistai

Vein tanaan kameran ja iPodin toihin enka voi muuta sanoa kuin huhhuÂ… Ja ma kun luulin, etta se oli vaikeaa, kun jouduin selittamaan Sipholle (yrityksen huoltomies) milta lumi tuntuu ja minkalaista se onÂ….

Otin pojista videopatkaa ja sekos oli hauskaa. Pojatkin kokeili. Yksi kaveri ihastui iPod: iin niin, etta siita meinasi tulla riita muiden kanssa, kun nekin halusi kuunnella. Soitin tietty ElakelaisiaÂ…

Humppaa tai kuole!!!

14.2. Keskiviikko

Ystavanpaivaa vietettiin Swazimaassa oikein kunnollaÂ… Tuli hassu olo katsellessa, kun miehia ja naisia kaveli kaupungilla ruusu kadessa ja radiosta tuli ihan aly siirrappista musiikkiaÂ…plaah.. Onpas kiva paiva olla taalla kaukana hornan tuutissa. Kaukana kaikista mun rakkaista..

Meidan porukka vietti ystavanpaivaa raflassa nimelta QuatermainÂ’s. Siella kului mukavasti koko ilta, joka lopulta paattyi siihen, etta paastiin testaamaan, kuinka monta ihmista mahtuu AudiinÂ… Kahdeksan meni.

17.2 Lauantai

Kauan etsitty ja paljon puhuttu vuoristopolku loytyi ja se kaytiin katsastamassa heti aamusta. Jouduttiin kuitenkin etsimaan ihan omat reitit, kun merkatulle polulle oli parkeerannut eraiden mielesta pelottavan nakoisia lehmiaÂ…Hmm..

No oli miten oli niin sielta selvittiin. Kerattiin ihan kohtuullisen paljon katseita paluumatkalla, kun oltiin sitten vaannetty kunnon sotamaalaukset naamariin (nokea palaneesta puusta pitkin naamaa,hehhe).

Tanaan oli myos se paiva, kun vihdoin sain hankittua Cape Towniin lentolipun (pelkka meno kun tarkoitus olisi liftata takas) ja tehtya jarjestelyt. Aluksihan mun piti jarjestaa niin, etta kaikki lahdettaisiin samaan aikaan, mutta viikon huopaamisen ja soutamisen jalkeen meitsi luovutti. “Sanoin itseni irti” ja tein oman suunnitelman. Hassua kylla sain nelja muuta innostumaan kyseisesta suunnitelmasta, joten kaikki kaantyi parhain pain. Myos muut saivat hommattua matkan itselleen haluamallaan tavalla, haluamaansa aikaan.

Eli loppu hyvin kaikki hyvin =D

18.2 Sunnuntai

Herasin taas Brackenhilleilta (B&B paikka meidan majoituksen vieressa)Â… meitsi tienaa kohta ihan hyvin rahaa jos jatkan punkkaamista taalla. Joka yolta R40 omaan taskuun.

Kello oli vasta kahdeksan aamulla kun hipsin takaisin kampill. Jo silloin tuntui, etta aurinko oli polttavan kuuma. Ei muuta kuin uimaan, aamupalalle ja kirkkoon. Kylla vainÂ… Kirkkoon!!

Siinapa sitten meilla tytoilla kuluikin rattoisasti aamupaiva. Ensimmainen tunti oli unohtumaton kokemus. Silloin kuoro lauloi ja ylisti kaikkea mahdollista aivan niin kuin leffoissa. Ihmiset olivat ihan innoissaan ja vihelsivat ja taputtivat kuin paremmassakin konsertissa. Mutta siina ei ollut valitettavasti kaikki. Kuoro osuuden jalkeen alkoikin tuskaiset kaksi tuntia, jolloin huonoa englantia puhuva mies saarnasi ja toisti joka asian ainakin kymmenen kertaa. Eika siina mitaan, mutta meidat ohjattiin kesken kaiken “alttarin” eteen seisomaan kaikkien pallisteltavaksi. Siella sitten seistiin ja vuoron peraan kerrottiin koko kuulijakunnalle keta oikein oltiin… Aamen

Ei menna enaa uudestaan, vaikka kuinka paikalliset seurakuntalaiset sita pyysivatkin jalkeen painÂ…

21.2 Rokulipaiva

Nyt mulle riitti. En ota enaa yhtaan Lariam-tablettiaÂ… Kaameeta ainetta. Pistaa oikeasti paahan ihan outoja ajatuksia ja on vahan valia ihan jaatava olo. Maanantaina toissakin iski sellainen fiilis, etta teki mieli juosta ympyraa ja huutaaÂ… Hyi hitto!

Toisin sanoen olin rokulipaivani ansainnut. Ensimmainen taalla ollessani. Paivan mittaan uiskentelin altaalla ja kirjoittelin koulujuttuja. Ilman viilennettya kavin lenkilla ja lahdin viela kaymaan yhdella Daven, Brucien, Derekin ja Annen kanssa.

Oli ihan normi-iltaÂ…. Tai no mita nyt pienta taka-ajoa kotimatkalla..
Juups, poliiseja karkuun tuli paahdettua tuhatta ja sataa pick-upilla. Kerta se on ensimmainen.Voin kertoa, etta siina puristettiin jonkin verran takaistuinta..

Juuri, kun oltiin huokaistu helpotuksesta, niin koppalakkisedat ajoivat meidan perassa pihaan.. Tovi siina sitten selviteltiin asioita ja lopuksi pojat lahjoi ne rikesakolla ja kopallisella sipsejaÂ… SellastaÂ…

Onpas nama paikalliset pikkulauantait sitten mukavia..


Palaillaan taas astialle Rakkaat Lukijat....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.