IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

The final solution to the Adolph HitlerMaanantai 13.03.2006 19:16

Jim Condit Jr:n 'The final solution to the Adolph Hitler', 2:22min dokumentti, kertoo lähdetietoineen pitkän taustan Hitlerin juutalaisyhteyksistä.

http://www.thefinalsolutiontoadolphhitler.com/

Dokumentissä kerrotaan mm. Hitlerin olevan osittain juutalainen, pitkällä listalla enemmän tai vähemmän viitteellisiä todisteita, kielletään kaasukammioiden olemassaolo (viitaten toiseen dokumenttiin), kerrotaan Hitlerin (osittain) juutalaisista ystävistä, työntekijöistä ja sotilaista (about 500 000, jopa 9 korkeinta kenraalia) ja mikä tärkeintä, siionistien suunnitelmasta saada oma Israelin valtio.

Itse dokumentti on tehty nollabudjetilla, Conditin koko keston ajan selittäessä kameralle tapahtumia, näyttäen viitekirjallisuutta, valokuvia ja historiallisia uutisia ja esitteitä. Nauhalle on tallentunut paljon myös Conditin ruumiinaukkojen raapimista. Kyllä. Nollabudjetti.

Mutta lähteiden runsaus saa vakuuttuneeksi. Ja nykyhistoria sopii kuvaan paremmin kuin koskaan.
Hitler oli osittain juutalainen. Nuori mies joka todennäköisesti omasi paljon ristiriitaisia tunteita juutalaisia kohtaan, jotka olivat ruvenneet rappioitumaan saksassa sekaantuen mm. pornoon.
Hitlerillä oli juutalainen kokki, joka toteutti hänen erikoisruokavalionsa (kosher?) ja jota hän puolusti, vaikka hänet yleisesti tunnetaan juutalaisvihaajana.
Kukaan ei kiellä etteikö keskitysleireillä olisi kuollut paljon juutalaisia, mutta viitaten toiseen dokumenttiin kaasukammioita ei keskitysleireillä ollut. Todennäköisempää että keskitysleirit olisivat olleet välietappeja silloiseen Palestiinaan. Kuitenkin sota riehui, resurssit olivat vähissä ja suurinosa saksalaisista oli kuitenkin omaksunut juutalaisvastaisen propagandan.

Dokumentissa puhutaan myös Amerikan kauppasaarrosta juutalaistuotteille, sekä Lenin juutalaisyhteyksistä kommunistien vallankumouksen aikaan. Dokumentissa olisi aihetta isommallekkin budjetille ja televisiolevitykselle. Taustojen selvitystyö on perusteellisin minkä olen nähnyt.
Suosittelen, mutta varoitan että voi tarvita useamman tupakkatauon.

- Piski
Drage

Spekulaationa heitettäköön ilmaan vielä se että Hitler ryssi saksan sotatilanteen toisen maailmansodan aikana (tahallisesti vai vahingossa?) toimiessaan usein vastoin kenraaliensa neuvoja. Myöskään ei ole todisteita että Hitler olisi kuollut bunkkerissa, mikä on yleinen tieto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.