IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Aika tehdä hieman...Perjantai 23.10.2009 01:54

muutoksia. Leffaprojektin valmistuttua tuli näytettyä leffan posteri ja traileri etusivulla. Tämä on ollut "perinne" jo vuodesta 2006 lähtien, mutta tällä kertaa tilanne on hieman toisenlainen.

IRC-Gallerian uusi ulkoasu on tappanut etusivu-elämän lähes täydellisesti, jonka voi huomata "mun kuva" jonon lyhentymisestä siitä entisestä 700minuutista 0-3 minuuttiin. Myös älyllinen elämä vaikuttaisi kuolleen kokonaan, sillä kommenteista yksikään ei ollut suunnattu "aiheeseen" vaan kaikki kerjäsivät itselleen kommentteja sekä heittivät jotain ajat sitten wanhentunutta "SIIKA"-läppää. Nooh, tämmöistä jotenkin osasin jopa odottaa... koko meininki on jo pidemmän aikaa vaikuttanut siltä, että viimeisetkin järjen rippeet hupenevat kovaa vauhtia.

Pistin jo omaa näkyvyyttäni täällä hieman piiloon yleisesti tietojen ja kuvien osalta. Seuraavaksi käväsen deletoimassa koko ii2 tunnuksen, jolla en yksinkertaisesti tee mitään. Suuri osa kavereista ja tutuista vaikuttaisi jo hylänneen koko IRC-Gallerian ja siirtyneen facebookiin. Ihan vielä en ole itse tätä poistamassa, mutta se mahdollisuus on päivä päivältä houkuttelevampi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.