IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

toisten palvelu positiivsella tasollaTiistai 29.09.2009 19:45



Avain kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen siirtymiseksi on siis nostaa oma värähtelytaso yhteensopivaksi neljännen ulottuvuuden energioiden kanssa. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Mitä on ”muiden palveleminen”?

Kysyjä: ”Mitkä ovat joitain ”parhaimpia tapoja” palvella toisia?

Ra: ”Paras tapa palvella toisia on jatkuva pyrkimys etsiä Luojan rakkauden jakamista, kuten sisäinen itse sen tuntee. Tämä sisältää itsetuntemuksen ja kyvyn avata itse toiselle ilman epäröintiä ja säteillä sitä, joka on sisin olemus tai sydän.”(K1, 166 – 167)

Kysyjä: ”Mikä on suurin palvelus, jonka meidän ihmisemme voisi suorittaa yksilöllisesti?

Ra: ”On vain yksi palvelus. Laki on Yksi. Tarjoamalla itsensä Luojalle on suurin palvelus, alkulähde.” (K1, 43)

On mahdotonta palvella ihmiskuntaa ja toisia parhaalla mahdollisella tavalla, ”parantaa maailmaa”, ellei ensin paranna itseään. Ihminen joka ei tunne itseään, ei tunne myöskään maailmaa. Kaikki egosta lähtöisin olevat maailmanparannusyritykset ovat vaillinaisia, eivätkä koskaan pysty koskemaan ongelmien perussyihin, ja siten johtaa niiden lopulliseen katoamiseen.

Maailman kaikkien ongelmien – niin suurten kuin pienten – taustalla on erillisyyden tuntemus. Erillisyys on kuitenkin vain illuusio, jonka ymmärtäminen avaa portin todelliseen itsetuntemukseen. On vain ykseys – ”Laki on yksi.” Kun erillisyyden harha murtuu, tietoisuus harppaa korkeammalle tasolle. Tällöin pelkkä oleminen tässä maailmassa kohottaa kaikkien muidenkin tietoisuuden ja värähtelyn tasoa. Tällöin myös kaikki toiminta – oli se mitä tahansa – kumpuaa egon sijaan tietoisuudesta käsin, joka muuttaa maailman.


Perhonen symboloi muutosta. Vain muuttunut tietoisuus voi parantaa itsen ja maailman.
Näinä viimeisinä vuosina ennen sadonkorjuuta, syntyy maailmaan yhä enemmän korkealle kehittyneitä sieluja, jotka tulevat vain olemaan. He eivät ehdi elää pitkää elämää kolmannessa ulottuvuudessa, mutta se ei ole heidän tarkoituskaan. Heidän pelkkä inkarnoitumisensa tähän ulottuvuuteen lisää planeetan värähtelytaajuutta ja auttaa muita selviytymään sadonkorjuusta.

Toisten palvelemisessa kyse ei siis ole jonkin tietyn teon tekemisestä, vaan siitä millaisesta tietoisuudesta käsin kaikki tekeminen tehdään. Toisinaan pelkkä oleminen on tehokkaampaa kuin tekeminen. Yksi Intian suurimmista mystikoista, valaistunut viisas Ramana Maharshi, ei länsimaisesta näkökulmasta tarkasteltuna tehnyt muuta kuin suurimman osan ajasta istui hiljaa. Välillä hän vastaili totuudenetsijöiden kysymyksiin. Kuitenkin Ramanan pelkkä läsnäolo oli niin mykistyttävän voimakas, että jo hänen läheisyydessään saattoi tuntea Luojan säteilyn. Hänen kirjoiksi kootut opetuksensa inspiroivat miljoonia ihmisiä ympäri maailman etsimään valaistumista. Tämä näennäisen passiivinen elämä oli korkein mahdollinen palvelu ihmiskunnalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.