IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

Obama ja ufosalailiun lopetusKeskiviikko 07.10.2009 20:04

Maailmassa on siis monta eri valtakeskittymää eikä vain yksi Illuminati, joka suvereenisti hallitsee kaikkea. Näistä vallasta kamppailevista ryhmistä vain kaksi kulkee selkeästi negatiivista polkua, ja niidenkin ote maailmasta on murenemassa päivä päivältä lähestyttäessä vuotta 2012.

Internetin vaihtoehtoinen media on hyökännyt voimakkaasti presidentti Obamaa vastaan. On kuitenkaan mahdotonta sanoa, kenen puolella Obama loppujen lopuksi on. On sanomattakin selvää, että kukaan ei nouse Yhdysvaltojen presidentiksi ilman salaseurojen tukea. Kukaan ei nouse Yhdysvaltojen presidentiksi myöskään ilman suurta määrää rahaa, jota pankit ja suuryritykset avokätisesti jakavat molemmille pääehdokkaille varmistaakseen, että vanha maailmanjärjestys ja eliittivalta säilyvät.

Jotta joku oikeasti uudistusmielinen voisi nousta USA:n korkeimpaan poliittiseen virkaan, olisi hänen osattava pelata likaista peliä. Tämä vaatisi äärimmäistä oveluutta ja älykkyyttä. Hänen olisi pystyttävä voittamaan sisäpiiriläisten luottamus, ja ympäröitävä itsensä entisillä ja nykyisillä likaisilla pelureilla, jotta hän tietäisi täsmällisesti, mitä vastapuolen mielessä liikkuu. ”Pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä.” Obaman hallitus onkin täynnä salaseurojen jäseniä sekä pankkimaailman pelureita.

David Wilcock on alusta asti väittänyt, että barack Obama olisi pelin säännöt tunteva uudistaja, joka lopulta vaikuttaa planeetan kehitykseen äärimmäisen positiivisesti. Tämä ei tarkoita, että Obama olisi täydellinen.

Hän on tähän mennessä tehnyt lukuisia huonoja päätöksiä, kuten loisivan pankkijärjestelmän tukeminen, mutta Kennedykin tanssi kaksi vuotta eliitin tahtiin, kunnes hänen silmänsä avautuivat ja hän uskalsi alkaa uudistamisen – tosin kohtalokkain seurauksin. Tällä kertaa aikakausi on kuitenkin toinen ja Maan muuttuessa positiiviseksi neljännen ulottuvuuden planeetaksi myös perinpohjaiset uudistukset materiaalisella tasolla alkavat toteutua tässä vaiheessa kiihtyvällä tahdilla. Obamalla on arveltu myös olevan yhteydet ryhmään 2 eli todellisiin temppeliritareihin, joiden avustuksella hän olisi noussut presidentiksi ja nauttisi heidän suojeluaan.


Jokainen media-alaa tutkinut tietää, että kansainväliseen levitykseen tarkoitetut viralliset kuvat ovat tarkoin harkittuja. Meksikon vierailulla otetussa kuvassa Obama seisoo Aztec-kalenteri näyttävästi takanaan viestien, että hän ja hänen taustajoukkonsa ovat tietoisia vuoden 2012 suuresta muutoksesta.
Vuoden 2012 joulukuuhun on enää vaivaiset kolme vuotta aikaa. Jos ufojen ja maan ulkopuolisen älyn olemassaolo virallisesti tunnustettaisiin, antaisi se ennen näkemättömän sysäyksen useiden yksilöiden henkiselle kehitykselle. Mikään ei enää olisi ennallaan tuon ilmoituksen jälkeen, ja asioiden tärkeysjärjestys tällä sekasortoisella planeetalla muuttuisi kerta heitolla. Rahan palvomisen ja pinnallisten viihdykkeiden sijaan moni alkaisi pohtia syvällisempiä ja merkityksellisempiä asioita.

Mikään ei ole sattumaa, joten voi hyvinkin olla, että universumi on järjestänyt näille viimeisille kolmannen ulottuvuuden vuosille Obamalle hyvin tärkeän tehtävän – ufosalailun lopettamisen. Tähän viittaa myös se, että yksi Obaman taustajoukoissa olevista avustajista on ollut mukana Stephen Greenin johtamassa Disclosure Projectissa. Richard Hoagland on lisäksi puhunut hyperdimensionaalisista piirteistä, jotka liittyivät Obaman presidentiksi valintaan.


Pete Peterson
Project Camelot teki kesällä erittäin mielenkiintoisen haastattelun sisäpiiriläisen Pete Petersonin kanssa. Yksi teema oli Obama, josta Peterson oli kuullut entiseltä kollegaltaan, että Obama aikoo lopettaa ufosalailun tämän vuoden lopulla – pian sen jälkeen, kun talous on romahtanut totaalisesti. Televisiosta olisi jo varattu ohjelma-aika tuolle historialliselle julkistukselle.

Marraskuun 27. päivää on pidetty symbolisesti soveliaana päivämääränä paljastukselle, koska salaseurat noudattavat aina orjallisesti astrologiaa. Obaman julistukseen sisältyisi tieto siitä, että Maan ulkopuolella on elämää ja Maassa vierailee tällä hetkellä 5 – 6 humanoidirotua. Mahdollisesti myös kehittynyttä teknologiaa julkistettaisiin. Tämän jälkeen enää mikään ei olisi ennallaan – ei mikään.

Mikään ei kuitenkaan ole varmaa, koska valtataistelu kulisseissa jatkuu. Maailman muuttuminen ei kuitenkaan ole kiinni eliitistä ja poliitikkojen päätöksistä. Vaikka Obama ei pystyisi tekemään suurta virallista paljastusta ennen vuotta 2012, ei se estä tietoisuuden tason kasvua ja sitä kautta maailman valtarakenteiden täydellistä muutosta. Tämä peli on jo voitettu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.