IRC-Galleria

Kiits vaan elämäPerjantai 20.01.2006 15:21

Mä olen nyt sitten virallisesti päättänyt lopettaa ton koulun.. vuosi ois jäljellä tän jälkee, mut ku ei kiinnosta ni ei kiinnosta. minkä mä sille voin? ja jos ei kiinnosta nii tietää, että mä en siellä viihdy. tietää, et mua ei paljoa koulussa näy.. viimeset kaks päivää ollu taas poissa.. kolmosvaroitus lähestyy uhkaavasti.. kiitos luojan. :P sitte on ainaki vielä helpompi lopettaa ku se tulee.. ainoo ongelma täs koko paskas on nyt se, että mul alkais se työssäoppiminen.. kukaa ei tuu ottaa hyvällä jos mä lopetan ennen sitä, mut mitäs sitte jos mä jatkan kymmenen viikkoo vielä ja onnistun vaan pilaan kaiken? mä en tosiaankaan halua saattaa meidän koulua huonoon valoon niiden silmissä siel mis oon työssäoppimas..

eli siis lähenkö mä heti vai hetken päästä? kuka tietää, kuhan vaan pääsee menemään pois. ahistaa kaikki siellä ja täällä. eikä ne nää. ei ne nää, että mä en oikeasti viihdy missään, jos viihtyisin en ois enää minä. ei mua luotu kouluun, ei mua luotu ees elämään. mitä ihmettä mä silti teen täällä? vielä vaan olen täällä, vaikka oon jo kauan tienny et en kuulu minnekään.
ja kun mä sitten päästän irti, mä todella päästän irti.
nyt mä päästän irti koulusta.
ehkä mä tulen sitten ens vuonna olemaan onnellinen ku tämäkää vuosi ei paremmin ala ku viime vuosi. ehkä ens vuosi on erilainen, vihdoinkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.