IRC-Galleria

Kala-aapo

Kala-aapo

60-luvun rekkamies <3

Faktaa...Perjantai 16.01.2009 00:17

Eloonjääneet työkoneet sarjassa Puuhapete

* Kaivuri

Kaivuri on keltainen ja ainoa joka on lähes aina hyvällä tuulella. Kaivuri päätyi Huuhapeten käsiin, kun Huuhapete oli rakentamassa Turkissa hiekkalinnoja Puskun kanssa. Hänet on itseasiassa koottu kaatopaikan metalliydinjätteestä. Alunperin Kaivuri oli valkoinen ja hänellä oli pinkkejä raitoja, mutta hänen todelliseen väriinsä on selitys: Kaivuri ihailee kiinalaisia ja hän haluaa näyttää itsekin yhtä "syötävän näköiseltä". Kaivurin yleinen polttoaine on Viru Valge.

* Pusku

Pusku on pahaenteisen verenpunainen ja sairaalloisen ylipainoinen puskutraktori. Hän on tunnetusti eläinten suuuuri ystävä, joka jahtaa lakkaamatta maailman kalpeinta kattia, Kisua. Puskun poikaystävänä toimii aina iloinen Rolle. Kun Pusku ei ole Intiassa mellakoimassa Peten ja muiden kanssa, Pusku on saattanut syödä iltapalaksi koko Huuhalan ja valittelee: "Sehän oli vasta maistiainen!" Suuren mahansa ansiosta Pusku on koko työkonejoukon välkyin. Omasta mielestään. Aina kun hän kuvittelee olevansa tietoinen jostain, kuuluu sama sönkötys: "Muistan sen kuin eilisen, vaikka se tapahtui tänään".

* Nosse

Nosse on sininen, lahnaa muistuttava anorektikko, joka yrittää joka rakennuskeikalla itsemurhaa. Nosse kuolee joka jaksossa South Parkin Kennyn tapaan. Vapaalla Nosse pelaa lentopalloa Norjan nelosdivarissa naisten sarjassa. Nosse on mieleltään varsin epävakaa. Hänellä on lukematon lista erilaisista fobioistaan (jotka kohdistuvat lähinnä pieneläimiin ja lastenohjelmien hahmoihin) ja Teletappi-hallusinaatioistaan, joiden turvin hän hakee sairauspäivärahaa. Nosse löydettiin läntisen Grönlannin napajäätiköltä kylmän sodan aikaan.

________________________________________________________________________________

Teletapit

Vuonna 1997–2001 tuotetun teletapeista kertovan sarjan keksi Anne Wood. Kyseisen realitysarjan idea oli pistää 4 eri aloilla väitellyttä teletappia, Hipsu, Laalaa, Pai ja Tiivi-Taavi, samaan huoneistoon ja aidalla rajatun alueen sisään. Sarja piti katsojien (n. 18-60 vuotiaita lapsia ja muutama lapsenmielinen) mielenkiinnon yllä muunmuassa verisillä tappivanukastaistoilla. Muita riidanaiheuttajia olivat nihkeät, liian pienet peitot sekä sängyt, joista teletappiryhmä kiivaasti tappeli. Tosiasia kumminkin on, että kenenkään peitto ei ollut liian pieni, he itse olivat liian suuria, jopa niin suuria tajutakseen sen. Seuraa teletapeille piti hellyyttävä Nuunuu-imuri. 3650 jaksoa sisältävä realytisarja on saatavilla hyvin varustetuista nakkikioskeista ja muista teletappirealityn erikoisliikkeistä.

________________________________________________________________________________

Tohtori Sykerö

Tohtori Sykerö syntyi vuonna 1950. Hän eli nuoruudessaan Englannin hovissa, kunnes hänet karkotettiin "sopimattoman käyttäytymisen" vuoksi vuonna 1971. Tohtori Sykerö oli maanpaossa Pakistanissa, jossa hän keräsi itselleen kuuluisuutta sutenöörinä. Pakistanista tohtori Sykerö diilasi oopiumia silloin nelivuotiaalle Untamolle. Kyllästyttyään Pakistanin kurinalaisuuteen vuonna 1973 tohtori Sykerö muutti Texasiin. Texasissa hän oli orjakauppias, kunnes orjatyövoima julistettiin laittomaksi USAssa. Vuonna 1988 Sykeröllä todettiin olevan sairaus nimeltään skitsofrenia. Vuodesta 1976 Tohtori Sykerö on ollut ammatiltaan keksijä.
Tohtori Sykerö (s. 1950) (ent. Tohtori Tökerö, vaihtoi nimensä hirvittävien hoitovirheiden jälkeen) on mielipuoli keksijä Smellvillestä. Hänen keksintöjään ovat mm. Megaman ja juustohöylä. Hän on luonteeltaan hyväntahtoinen ja kiltti, mutta hän sattuu olemaan skitsofreenikko. Tohtori Sykerön toinen persoona on Neiti Nokkonen, joka keittelee pikku kopperotalossaan ties mitä liemiä. Yleensä näissä liemissä on nokkosia. Raakoja sellaisia. Tohtori Sykerö on 57 vuotta vanha mutta on pysynyt ulkoisesti nuorena plastiikkakirurgialla ja runsaalla seksin harrastamisella.
Tohtori Sykerön "ystäviä" eli salaliittokollegoja ovat hänen lentävä sateenvarjonsa ja lapsipornoa tuottava mäyräisoisä. TV-sarjasta on myös tuttu esimerkiksi kannabista polttava mafiapomo Untamo, joka on vaaleanpunainen, pilvimaassa asuva kameli (on hieman epäselvää, onko vaaleanpunainen väri kannabiksen polton syy vai seuraus). Yksi mainittava hahmo on Tohtori Sykerön toisen puolen, Neiti Nokkosen, paras ystävä Neiti Sumppisuu, joka on kannabista tai oopiumia polttava möreä ääninen transseksuaali. Myös tuttuihin TV-hahmoihin kuuluu viinipullossa asuva, kuolleita sammakoita raiskaava noitaleski ja androgyynin näköinen Viippo-lintu. Sarjoista on myös tuttu mäyrä Maltti, joka on nimensä mukainen ja hakkaa kaikkia välittömästi, jos he käyttäytyvät vähänkin holtittomasti.

________________________________________________________________________________

Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpikonnat

Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat (Teini Ikäiset Militantti Muija Vispi Kauhat) ovat vihreitä ninjoja, jotka asuvat viemärissä. Heidät on luultavasti luonut sairas japanilainen Sarja Kuva Piirtäjän mieli. Eihän kukaan pysty yhdistämään selvinpäin teinejä, mutantteja, Kilpi Konnia ja ninjoja, jotka asuvat viemärissä ja pöllivät ihmisiltä pizzaa pysyäkseen hengissä. Kaiken tämän lisäksi niitä kouluttaa rotta, jolla on aina keppi matkassa. Turtlesit ovat loistavia taistelijoita, ja heidän Pää Vihollisensa on Niitto Kone. He kaikki osaavat jo ajaa Moottori Pyörällä, mutta Käsillä Seisonta tuottaa vielä vaikeuksia.
Ura alkoi hiipua ja Pojat koettivat tehdä vielä yhden sarjan vuonna 2003 ja suosio oli taas nousemassa. Uusia Elo Kuvia ruvettiin suunnittelemaan, mutta Michelangelo kuoli kokaiinin Yli Annostukseen. Kama, jonka ansiosta Mike oli niin hauska kuin me muistamme, koitui hänen kohtalokseen 3. huhtikuuta 2005. Pojat tokaisivat "Tämäkin vielä!" ja lopettivat uransa. Ensimmäinen Puoli Dokumentaarinen Elo Kuva heidän urastaan tulee Alku Keväästä 2007 Markus Selinin Solar Filmsiltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.