IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hmm..Keskiviikko 23.01.2008 13:29

Ajatellaan fiktiivinen tilanne:
Olet jo kolmellakymmenellä ja peruskouluajoista on kulunut jo yli kymmenen vuotta. Et ole pitänyt enää pahemmin yhteyttä vanhoihin koulututtuihin. Ala-asteelta sinulle on mieleen jäänyt Janne ja yläasteelta Ulla. Huolimatta siitä, että asumme pienellä paikkakunnalla, eivät nämä kaksi ole toisiaan kovin hyvin tunteneet.

Janne ja Ulla tapaavat jossakin. Käydään keskustelu jonka aikana tutustutaan hieman paremmin ja huomataan toisen miellyttävän toista. Viehkeä kiinnostus kasvaa ja alkaa seurustelu. Kuluu aikaa ja pari on tosissaan, mennään kihloihin. Hääpäivä määrätään seuraavan vuoden kesälle. Ei kestä kauaakaan kun pari alkaa odottaa lasta.

Aika hämärää, että kaikkien näiden vuosien aikana nämä kaksi eivät ole päätyneet yhteen. Kuinka monella muulla on vanha tuttavuus kasvanut joksikin suuremmaksi? Arvasitko kuudennella luokalla aloittavasi myöhemmin elämän sen yhden kamalan kanssa?

Ihminen kasvaa ajan saatossa, vaikka sitä on sama ihminen jatkuvasti, on ajoituksella suuri teko monessa asiassa. Elämä ei olisi välttämättä yhtä onnellista jos Janne ja Ulla olisivat ihastuneet jo muutamaa vuotta aikaisemmin.

Jännää kun sitä ajattelee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.