IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uuu..Perjantai 10.04.2009 02:50

I iz making cake. Later.
I iz making ZIMA. Tomorrow. Or something.

Harmi et palautin jo kaikki lasipullot, lasipullosima on niin paljon parempaa.

Tänään ostin PALJON tavaraa vaikka palkka jäi jonnekin pääsiäislomalle. Onneksi on mies ja miehen rahat. Ostin varmaan 20 paria sukkia ja 4 mummoalkkarit. Ne mummoalkkarit on niitä parhaimpia, listen to Bridget Jones bitches!

Mutta iso kassi täynnä sukkia ja alkkareita, sit sain leffoja, karkkia, simatarvikkeet ja limpparia! Sitten kun tulin kotiin niin oli tullu postissa Ghost Whispererin kolmas kausi (ihkudaa aivomössöhömppää) ja A Complete History Of My Sexual Failures. UUuuuu.. Sen lisäksi on nyt katsomatta Australia, Jesse Jamesin Salamurha, Burn After Reading ja monta monta muuta. Lomalomalomaloma.

Sitten löysin sikana amigurumilankoja kun kävin pusseja läpi ja etsin virkkuukoukkuani (joka oli lopulta siellä mistä ensiksi katsoin en vaan alussa tienny minkä kokosta hain - tiiän kuulostaa oudolta mutta on siinä logiikkaa jos jaksaa kuunnella) mutta en oikein tiedä viitsinkö alkaa gurumoimaan kun käsi kiukuttelee edelleen ja väsyttäs ehkä vähäsen ja on jotenkin levoton fiilis.

Niija ostin kissoille muikkufileitä. Ne melkein sai purtua niihin reikiä. Nyt 6 tuntia myöhemmin, ne ovat syöneet noin 4 muikkua. ..ja muikuthan on melko pieniä eliöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.