IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KiukututtaaLauantai 11.04.2009 07:05

Varmaan siksi että verensokeri laskee ja väsyttää sikana ja niskaa kutisee jatkuvasti hiusten takia. Kiukuttel mur mur

Tänä vuonna ei ollu kamalan kurja vuosipäivä, mikä nostaa vähän oman syntymäpäivän pisteitä, vaikka jostakin syystä en ole sitäkään hehkuttanut liki ollenkaan. Olen aina halunnut tehdä siitä erityisen päivän ja onnettomine odotuksineni pettynyt monesti, ehkä olen nyt tullut järkiini ja kyllästynyt koko touhuun (vaikka onhan se niin että tuskin kyllästyn).

Mietin tänään että mulla ei ainakaan oo mitään ikäkriisiä, vaikka no ehkä mulla on pieni kriisi kun haen itseäni mut ainakaan se ei liity mitenkään mun ikääni! Tai no ehkä sen verran että tuntuu että olisin voinut saada aikaan paljon enemmänkin enkä nyt oikein tunne käyttäneeni aikaa hyvin, mutta ainakaan se ei johdu siitä että mua harmittais täyttää 29 vuotta. Jos täyttäsin 30 tai 35, ei se haittais muuten ku että pelkäisin etten koskaan hanki perhettä. Mutta nyt kun olen vielä 29, on aikaa. Haluaisin sen perheen ennen kuin isä kuolee.

Tänään tuli harjoiteltua kun kissalla jäi kakkakimpareet kiinni peffakarvoihin ja tämän jälkeen kakkaa oli veskin lattialla, veskin ovessa ja olkkarin lattialla sekä mysteerikohdassa jota kissat raapivat mutta jota en itse ole löytänyt.

Piakkoin selvinnee myös se, onko simasitruunat hyviä vai ei. Oli ne ainakin kypsimpiä koko kasasta. Laitoin samalla muutaman siemenen itämään, saa nähdä tärppääkö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.