IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Arki alkaa vihdoinkin :)

Selaa blogimerkintöjä

Heitän ehkä talviturkin ensi viikolla.Keskiviikko 29.05.2024 05:43

Töissä oli aika rentoa eilenä mutta olihan siellä taas sitten draamaa tarpeeksi mihin en puuttunut koska se ei koskenut minua no saa nähdä sitten mitä tänään tapahtuu kun menen töihin. Päätin että laitan päälle tuon mun sinisen mekon koska tänään on tulossa taas todella lämmin päivä niin kevyttä vaatetta päälle kun pystyy ja aijon juoda paljon vettä eilenäkin mä join sen pari litraa ajattelin ottaa vesipullon töihin.
Fiilis tällä hetkellä on ihan hyvä ja olen nukkunut hyvin viime yönä otan kohta aamulääkkeet kävin eilenä siellä apteekissa hakeamassa ne karpalokapselit. Tänään ajattelin kun pääsee töistä niin käyn ostamassa jäätelöä tekee mieli sitä on kiva syödä kun on näin lämmin. Ensi viikon viikonloppuna olisi taas tarkoitus lähteä vanhempien luokse en ole pitkään aikaan nähnyt niitä. Tulee taas erilainen viikonloppu ja maisemanvaihdos piristää sitten taas katsoo uskallanko mennä sitten uimaan menen jos on todella kuuma päivä heittäisin mun talviturkin. Mulla on edelleen nuo yhdet punaiset bikinit mitkä on kestäneet pitkään katsoo jos tässä kesällä ostaisi uudet jos löydän jotkut kivat värillä ei ole oikeastaan väliä kunhan näyttää hyvältä päällä. Kun pääsee töistä kotiin ajattelin jo siivota niin huomenna pitäisi hoitaa vaan pyykit. Laitan tuon sähköpotkulaudan lataukseen jos ajelen sillä huomenna tai perjantaina kauppaan. Käyn ostamassa viikonloppu herkut sipsiä tekee mieli ja coca colaa ai niin ja kahvia. Olen viikonlopun kotona ja aijon pitää Netflix katsomismaratoonin siellä on monta sarjaa tällä hetkellä mitä seuraan House sarja on mun suosikki. Olen vasta toisella kaudella ja kausia on tullut siitä kahdeksan. Katsoo millainen sää on viikonloppuna niin voisi mennä taas liikuntapuistoon treenaamaan taas.
Olen nyt innostunut käymään siellä usein tykkään olla ulkona eikä se maksa mitään. Hyvät musat soimaan niin päivä lähtee hyvin käyntiin.
Tästä tulee hyvä päivä nautin vaan kesästä ja lämmöstä kivaa laittaa mekko päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.