IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Arki alkaa vihdoinkin :)

Selaa blogimerkintöjä

Työpäivät takanapäin niin voi ottaa loppuviikon rennosti mukavasti meni eilenä päivä oli todella lämmin ja laitoin sen mun sinisen mekon päälle kun pääsin töistä niin kävin ostamassa classic jäätelöä mikä on mun lemppari.
En eilenä jaksanut sittenkään siivota kun oli niin kuuma no alan kohta siivoilemaan ja pesen pyykit tässä aamusta. Kun mulla on aikaa myöhemmin päivällä niin teen 40 minuutin lenkin aijon ottaa vesipullon mukaan niin jaksaa kävellä. Päätin tosiaan sen että yritän joka päivä käydä lenkillä oli se sitten puolentunnin lenkki tai tunti onneksi täällä missä mä asun niin on paljon hyviä lenkkireittejä. Esimerkiksi tuo pururata mikä on tuossa vieressä käyn siellä usein kävelemässä.
Olo tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä pakko sanoa että ollut ihan mukava viikko tähän asti huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa aijon levätä ja ottaa ihan rennosti. Saa nukkua päikkäreitä viikonloppuna ja se on parasta aijon katsoa paljon Netflixiä monta hyvää sarjaa mitä seuraan tällä hetkellä. Jee, ensi viikolla alkaa rantabaari sarja mitä olen innolla odottanut se on yksi mun lempi sarjoista nähnyt kaikki kaudet siitä siinä on monta hyvää hahmoa mistä tykkään ja nyt vanhoja hahmoja palaa siihen takaisin uudella kaudella. Laitan sähköpotkulaudan lataukseen koska aijon sillä ajella sitten kauppaan tänään tai huomenna käyn ostamassa herkut ja kahvia mikä alkaa loppumaan. Rahaa tulee ensi viikolla mikä on kiva kaverin kanssa tehdään parin viikon päästä se shoppailureissu katsoo jos löydän jonkun kivan mekon minkä voi laittaa sitten juhannuksena päälle vietän juhannusta poikaystävän kanssa mikä on ihan parasta aijon olla useamman päivän sen luona. Kuukausi enää töitä ja sitten heinäkuu mulla on loma! ihanaa, aijon niin nauttia. Mulla ei tule tylsää lomaa näen paljon kavereita ja vietän aikaa poikaystävän kanssa silläkin on lomaa koko heinäkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.