IRC-Galleria

Mr_Raato

Mr_Raato

Elä elämäsi edestä, tai kuole tylsänä

Oikein vai väärin?Tiistai 11.08.2009 02:42

Evil and good?
Pentagrammi, joka tunnetaan myös nimillä Viisikanta, Juudaksen-tähti, Idän-Tähti, Salomon sinetti, Salomon kilpi. Tuo mystinen ja matemaattisesti kaunis symbooli on kautta aikojen liikkunut kaikkialla, Aloittaen druidien, sumerilaiset ja Maya kultuureissa. Symbooli on ollut hyvin luonnonläheinen alunperin, mutta sitä pidettiin suojana demoneita ja muuta pahaa vastaan, merkki kiiri matkaansa ja löysi tiensä Jerusalemiin, josta tämä tuli myös kaupungin viralliseksi sinettiksi 300-150 eaa. Myös Aleksanteri Suuri ja Nazi-Saksa varasti symboolin omiin tarkoituksiinsa, no kuva ei ole patentoitu, että emme voi moittia... 1940-luvulla Gerald Gardner nimesi yhdellä kärjellään seisovan pentagrammin noituuden(wicca) symboliksi. 1960-luvulla siitä tuli jälleen suosittu amuletti niin uuspakanoiden kuin wiccalaisuudenkin piireissä. Koska Ylös päin suuntaava Tähti yhdistettiin kristuksen haavoihin ja muutenkin hyvyyteen viittovana symboolina, Satanistit tekivät protestin kääntämällä kuva ylösalaisin, osoittaen mieltään heidän uskostaan. Symboolissa ylöspäin kuvasta muodotuu levällään oleva mies (pää, ja raajat) Mutta ylösalaisin olevaa tähteä on kuvattu Lusiferiksi (sarvet, korvat, parta) vuohenpään kuva viisikannan sisällä ja kuvio ympyröiden välissä jokaisen tähden kärjen kohdalla, tunnetaan englanninkielisellä nimellä The Sigil of Baphomet ja se on muun muassa Anton LaVeyn perustaman Saatanan kirkon virallinen tunnus. Tämän kaikenhan voisi vertauskuvallistaa Jing Jangiin, vaikka tosin hyvä ja paha eivät näykkään samaan aikan kuvassa, mutta periaatteesa, se riippuu vain näkökulmasta, kumpaa haluaa edustaa, mutta nyt itse ongelmaan.

Jos laitat sormuksen sormeesi, jossa on Pentagrammi, laitat sen kaksi haaraa osoittamaan kynttäsi kohti, jolloin vastan tuleva kohtaa Idän-Tähden, jolloin se heijastaa hyvää edustavan kuvansa tätä kohti, mutta, kun suoristat tai nostat käden itseäsi kohti, sen synkkyyttä ja pahaa haaliva symbooli iskeytyy itseäsi päin. Tätä voi yhdistää moneen ongelman monen ihmisen elämässä.
Yritätä auttaa parhaasi mukan muita, annat heille itseltäsi mahdollisimman paljon voima ja tukea, mutta et itse elä ja nielet kaiken paskan.
Tai olet itsekäs ja syljet muiden naamalla ja korotat pääsi ylös ylistäen omaa valtaasi ja onneasi muiden kurjuuden edessä.
Haluaisitko karkoittaa pahan toisen päältä pois tai olla kilpenä? Noh miekka lyö usein kahteen suuntaan, suoja ehkä torjuu, mutta heijastaa omat demonisi sinua päin.
Yritätkö suojautua ulkomaailmalta ja syökset pahuuden muiden niskan, jotta selviäisit?

Tässä herää kysymys: Kummin päin sinä pitäisin pentagrammia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.