IRC-Galleria

Rewrito

Rewrito

under the sky so blue

Koskaan mitään viety eiKeskiviikko 07.03.2007 18:20

Tatuointiaika huomenna on jotain mitä ei oikein tahdo uskoa.

MAOL on oikeasti kirjallisuuden kivijalka. Miksi edes lukea matikkaa, kun sieltä löytyy kaikki?

Keskivertoabiturientin viikottain nautittima alkoholimäärä on kääntäen verrannollinen sen ajan pituuteen, joka ylioppilaskirjoituksiin on jäljellä. Lyhyen matematiikan koe on perjantaina 16.3. Laske, millä todennäköisyydellä satunnaisesti valittu ylioppilaskokelas 115 lähtee 7.3. "yksille", ja millä todennäköisyydellä hän tulee juoneeksi enemmän kuin kolme? Nautitun alkoholin määrä "yksillä" noudattaa likimain normaalijakaumaa.

Onkohan Jukka luonnostellut sen kuvan? Onkohan se saanut siitä sellaisen kuin halusin? Onko se edes mahdollista, kun se kuva on oikeasti vain mielessäni eikä sielläkään mitenkään selkeänä? Kehtaanko sanoa että hyvä herra, tuo on aivan päin vittua, jos se on aivan päin vittua? Löytyyköhän käsivarrestani paikkaa, johon se sopii ja jossa näyttää hyvältä? Sattuukohan se paljon? Onko se sellaista kipua joka on helppo kestää, vai sellaista inhottavaa? Osaanko hoitaa sitä oikein? Paraneekohan se pian?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaamme ensi jaksossa. Tai sitten emme. Huomenna tähän aikaan se on kuitenkin jo ohi, toisin kuin lopputulos, joka roikkuu ihossa hautaan saakka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.