IRC-Galleria

tifferin ursula on teh_Sex <3Sunnuntai 17.06.2007 17:47

pretty wicked now innit?

vitun snuffi on aiheuttanu mulle kai allergisen reaktion. ja en oo päässy röökille tänään vielä. ja pitäis pystyy varmaan lopettaa polttaminen ennen kesää tms. hieman utopinen toive. ja mä oon helvetin väsynyt ja sain just selville että heti kun mun kesäloma on alkanut saan leikkia "urban BXL city guid"ia joillekin hiton interreilaajille. juu, ilmaiseksi. vittu perkele. eli manneken pissin näyttäminen ja sitten baarikulttuuria. urban underground bxl on mun alaa.
kuuntelen virolaista räppiä. pendulum on jees. mut hei siis nyt oikeasti. vähemmästäkin itkettäisi -_-" kaikein lisäksi hullut niksat ja ei pääse röökille ja en voi sniffata snuffia koska on kai muutenkin sitä siitepölyallergiaa. vähemmästäkin vituttaisi.
ja tõnis muuttaa huomenna takaisin viroon, mutta ohhoh lohduttavaa hei tulee augustina kahdeksi viikoksi takaisin belgiaan. ja lupasi tulla käymään suomessa kesälomalla. voi perkele.
ja saan vasta torstaina tietää jos pääsen luokaltani. hieman masentavaa. jos pääsen, kaikki on chill. jos jään luokalleni, joko muutan suomeen tai sitten menen paikalliseen kouluun eli athénée royale d'auderghem. asia on vain niin että jos jään luokalleni elämästäni tulee yhtä helvettiä. se on 100%. ja nyt en voi enää vaikuttaa siihen mitenkään.
ja tekee mieli saada itkuparkukohtaus, mutten jaksa. hieman huolestuttavaa? enkä jaksa edes purkaa vitutusta millään tavalla. sain rakon sormeen eilen illalla ja tänä aamuna. sen sitä saa kun piirtää klo 23.56-04.09 . saatanan perkele. eikä sekään auttanu. nyt on vaan sormet kipeät. helvetti. ja ranne. oikea ranne kaiken lisäksi. ja minut potkittiin ylös jo klo 11. taino, herätettiin. pääsin jotenkin liikkeelle jo varttia vaille 12. ja pääsin alakertaan saakka varttia yli. jouduin jopa pyytämään veljeäni vääntämään minulle tuplaespresson maidolla. en vaan jaksanut. nyt kofeiini alkaa vaikuttaa eli maailma ei ole aivan kamala paikka. paitsi että on.
paskamainen juttuhan se on että joo että niin että VITTUPERKELESAATANA. tekee mieli paiskoa tavaroita mutta viimeksi kun tein niin, heitin herätyskellon ikkunasta, ja se kello meni paskaksi. olin sitten kuukauden ilman herätyskelloa. ja jouduin maksamaan uudesta. ongelma on vain se että tilini on jäädytetty ja tyhjennetty. eli en oikein tiedä miten tämä maksu homma toimi. mutta ei se mitään, nyt mulla on faijan vanha herätyskello sen pariisin ajoilta. eli semmoiset mukavat 8vuotta vanha kello. huhheiakkaa.
vähän semmonen fiilis että voisi syödä potnoodeleita.. hyvää päivänjatkoa ja elämää ja semmosta paskaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.