IRC-Galleria

Asiaa on, mutta onko palstatilaa?Perjantai 09.03.2007 01:44

Eilen jo miettisin, että onpas paljon kirjoitettavaa tänään, mutta kun eilen laiskuuttani en jaksanut niin tänään on kirjoitettavaa kaksin kerroin.
Olen jo pidempään miettinyt, että pitäisikö kirjoittaa yhdestä asiasta päivässä vai pitäisikö kirjoittaa useampi juttu päivässä ja pitäisikö jokaisesta jutusta luoda uusi merkintä vai tehdä kaikki yhteen pötköön.
Laiskuuttani päädyin siihen, että kirjoitan useamman asian samaan merkintään mikäli sellainen fiilis on.


Rikosilmoituksen tekeminen voikin olla yllättävän hankalaa ihmiselle joka käy koulua ja harrastaa jotakin. Kyse ei ole nyt poliisiaseman sisällä tapahtuvasta asioinnista vaan siitä, että sisälle pitäisi päästä jotenkin.
Poliisitalo on siitä jännä, että palvelu aika on 08-18, eli 10 tuntia päivässä. Yleensä päiväni menee niin, että pääsen kotiin klo 1700 ja uudestaan liikenteeseen lähteminen vie useamman tunnin.
On pitänyt jo muutaman päivän tehdä rikosilmoitus uhkailusta ja päällekäynnistä, mutta en ole saannut aikaisin. Olisi pitänyt tilanteen sattuessa vain soittaa partio paikalle ja tehdä rikosilmoitus heti. Näinhän oli ohjeistettu muutamaa vuotta aikaisemmin, kyseessä oli kumminkin sama tyyppi... joka oli palannut (taas) talviuniltaan.


Kuinkakohan moni ihminen on töissä Coca-Cola Comppanyn asiakaspalvelussa?
Vajaasta miehityksestä taitaa olla kyse sillä tässä on jo useamman päivää odoteltu vastausta siihen, että automaatti imaisi rahani. Otan uudestaan kyllä firmaan yhteyttä ja pidän huolen siitä, että saan rahoilleni vastinetta (lue: en maksa sitä kohtaa puhelinlaskusta). En ala maksamaan tyhjästä firmalle jolla ei ole edes monopoli asemaa... Hartwall hoitaa ainakin asiakaspalvelunsa kunniallisesti nopeasti ja tehokkaasti ja sitä paitsi Harwallin tuotteet ovat halvempia sekä parempia.


Ammatinvalinta kysymyksiä...
Jotkut sanovat, että pitäisi prepata koulussa, jotta pääsisin lukemaan lakia. En ole kiinnostunut lakikirjojen lukemisesta vihreän varjostimen omaavan lukulampun valossa toimistossa kello 3 aamuyöllä. Luen lakikirjaa silkasta mielenkiinnosta sillon kun kyseinen opus eteeni jostain tupsahtaa, luen myös käyttöehtoja ja oikeuksia sieltä sun täältä.
En kumminkaan omaa ainoatakaan lakikirjaa, joitakin tekijänoikeusoppaita kyllä löytyy hyllystä, mutta niitä luetaan vain jos tilanne vaatii.

Jotkut sanovat, että toimittajaksi pitäisi lukea, koska kirjoitan iskevästi, koukuttavasti tms. En tiedä mikä teksteissäni niin koukuttaa niitä joihin se iskee, kirjoitanhan suhteellisen sarkastisesti ja negatiivisesti jokaisesta asiasta. Ehkäpä kokonaiset lauseet ja etevä kerronta ovat tässä se juttu. En tiedä mistä se sitten johtuu, mutta koulunkirjotelmista en saa kovinkaan hyviä numeroita. Sen kumminkin sanon, että päätoimittajan palstaa enempää en voisi kirjoittaa. Miltä mahtaisi kuulostaa terrori-isku, jonka väännän humoristiseksi pilaksi tai ketjukolari jossa olen enemmänkin huolissani tekniikasta kuin ihmisistä?

Kaikki tietävät koulun terveydenhoitajat/-sisaret. Nämä puoliruotsalaiset pällit jotka antavat päänsärkyyn yskänlääkettä ja kolotukseen silmätippoja. Vähitellen on alkanut tälläinenkin ala kiinnostaa sillä ensinäkään ei tarvitse käydä lääketieteellistä, koulutukseksi kun riittää sairaanhoitajan tutkinto (jos sitäkään) ja tämänhän huomaa "terkkareiden" jutuista.
Jostain syystä jokainen tuntuu olevan jotenkin outo, eikä kukaan tiedä mistä puhuu vaikka juuri näistä asioista luulisi tietävän.

En tiedä sovinko sittenkään virkaan, sillä osaan käynnistää ja sulkea tietokoneen, mutta en muista Radio Majakan taajuutta. Terveystarkastuksien aikaan onkin hyvä kuunnella Kaija Koon koko tuotanto.
Tai oikeastaan... osaan kyllä olla vittumainen kun sille päälle satun ja mikäli koko touhu ei minua kiinnosta sen ihmiset huomaavat. Ymmärrän myös, että yhdestä särkylääkkeestä kinaaminen on turhaa, annoit tai et olet kumminkin seuraavassa oppilaiden tekemässä näytelmässä jollakin keinolla.

Itselläni ei ole harmainta käryä miksi sitä oikein pitäisi lukea... Poliitikon ura on käynnyt mielessä sillä haluan esiintyä kohukirjoissa ja iltapäivälehtien kansissa. Sossupumminkin ura mieltä kutkuttava, sillä molemmissa edellä mainituissa ammateissa työn hedelmä heijastuu koko yhteiskuntaan.


Ihmiselle joka liikkuu ulkona on vähitellen alkanut valjeta, että talvi on menossa ohi ja kesä tekee tuloaan. Tätä ennen on kuitenkin alkukevät, takatalvi ja kevät.
Ulkona on sadellut koko päivän vettä joka tekee hyvää tälläisen luovan ihmisen mielelle ja kielelle... Lumi sulaa vähitellen pois ja fillarikausi saadaan jälleen potkaistua käyntiin kunnolla.
Vappuna on jo kuivaa ja juhannuksena on niin kuivaa, ettei kokkoja voi sytyttää.

Hain fillarinkin tänään huollosta kun se lopulta valmistui. Kokonaissaldoksi tuli 233 euroa ja uutta tuli jonkin verran. Päätin ajaa fillarin huollosta kotiin. Matkaa on noin 4 kilometriä ja ensimmäisen suoran jälkeen olin niin finaalissa, että sydänkohtaus kävi lähellä, tosin olihan takarenkaassa vähän huonosti painetta ja ajokeli oli märkä eikä renkaita oltu tarkoitettu hiekalle jne... mutta silti. Kun vein pyörän huoltoon en ymmärtänyt, että kyseisessä paikassa korjataan vain pyöriä eikä ihmisiä.
Jos jollakulla on ylimääräinen kunto hyllyssä niin ottakaa allekirjoittaneeseen yhteyttä.

Uusi pyörä kyllä kulkee ihan kohtuullisesti, mutta täytyy viellä odotella, että bussikortista loppuu kausi ja että loputkin loskat sekä lumet häviävät katukuvasta niin pääsee taas harjoittamaan hyötyliikuntaa. Viime vuonna tuli poljettua reilusti yli tonni, joten katsotaan mitä saadaan mittariin tänä vuonna... kunhan saisi sen mittarin haettua Anttilasta vielä tänä vuonna, Wanha kun meni ja lahosi.

"Älä aja kovempaa kuin suojelusenkelisi pystyy lentämään."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.