IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Tänään piti olla töitä. Ei sitten ollutkaan. Se on vain loistavaa. Ehdin pakata, lukea tenttiin ja siivota vähän. Ja Tove ei joudu olemaan niin paljoa yksin. Olen kyllä viihtynyt töissä. Mukavia ihmisiä. Ja huomaan jälleen kerran, että pidän asiakaspalvelutöistä. Lettujakin [huomaathan Salla sanavalinnan ;) ] osaan jo melkein paistaa.

Tiistaina oli tokavika tentti. Sen jälkeen piti ahkerasti lukea seuraavaan. Höpsistä vaan! Tiistaina tentin jälkeen mentiin tiimi-jätskille. Puhuttiin, että ollaan me kehitytty siitä ekasta etiikan tentistä [saunareissu, jolla Arttu sammui... jeah]. Ja että ollaan me vaan niiiiin ihania. Jotkut opettajatkin kuulemma sanoneet niin. En ole aivan varma, uskoisinko.

Tiistai-iltana oli 19päivän saunailta. Saunottiin, uitiin, pelailtiin Trivialia ja huudettiin & naurettiin. Salla lupasi soittaa häissäni "Tiina menee naimisiin". Se on kyllä niin hömppä ja ihana! Hassua, kuinka on sellanen olo, että tossa ryhmässä tosiaan on munkin paikkani. Viimeksi ehkä ala-asteella tuntenut sillai kuuluvansa omaan luokkaansa...

Keskiviikkoaamuna menin töihin Pajala-keskusta-Kannelmäki-reittiä. Taas tosi fiksua. Töiden jälkeen olin aika rättipoikki, koska olin nukkunut viisi tuntia. Yritin lukea. Mira ja Mooria kävivät kyläilemässä ja katsoin Diilin. Eli lukeminen jäi taas hyvin vähäiselle. Mutta ei se taaskaan tuntunut haittaavan...

Eilen töiden jälkeen Lintsille med Salla ja Bärre. Carmen Grayn ilmaiskeikka. Ja Sallulahin autolla kotiin. Nää 7 kk Järvenpäässä on kyllä olleet ihan tosi kummalliset! Siitä puhuttiin illalla Bärren kanssa. Katsoin Euroviisuja ja yritin samalla mukamas lukea. Hyvin epätoivoista oli.

Mutta tänään. Tänänä luetaan! Joopajoo. Mutta yritän ainakin hei! Hei-hei.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.