IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Te ootte vaan niin ihanii"Lauantai 17.12.2005 00:01

Viikko on mennyt hurjan nopeeta. Vaikea uskoa, että on jo perjantai.

Keskiviikkona tiimimme piti jälleen oikein tosi hienon esityksen. Tiedän, ettei kaikki pidä meistä, mutta se on heidän ongelmansa. Me ei tasan tästä muuksi muututa. Saimme koulussa ilmaista jouluruokaa. Ruoka oli hyvää ja koska se tosiaan oli ilmaista, söin itseni ihan ähkyksi. Kotona nukuin heti päikkärit ja illalla oli tarve päästä lenkille. Sain Miran seurakseni ja tutustuttiin taas vähän lähiympäristöön. Pitäis lenkkeillä useemmin nyt, kun kulkee kouluunkin Vilkkutaxilla.

Eilen näin Venlaa ja Reettaa. Jälkimmäinen oli taas niiiin suloinen. Muistan hyvin viime tammikuisen päivän, kun minä selittelin koulussa, että olis kiva, jos joku ystävistäni sais vauvan. Ja iltapäivällä Venla sitten kertoi, että hän on raskaana. Silleen ne asiat menee ihmeellisesti :) Helsingissä satoi ja oli synkkää, mutta V:n & V:n kodissa oli lämmintä ja mukavaa. Siellä on aika kiva käydä kyläilemässä, ja on oikeesti tosi huippua, että yksi "vanha ystävä" asuu vain juna- & metromatkan päässä.


Tänään oltiin Ellin kanssa katsomassa Lupaus-elokuvaa. Eläydyin siihen ihan täysin, välillä meinasin taputtaa esittäjien mukana. Koskettava oli. Sanokoot kriitikot mitä tahansa, mutta minä pidin. Ulkona oli tosi kylmää kävellä takasin, onneksi lämmin vesi suihkussa on ilmaista.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.