IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

[Ei aihetta]Tiistai 20.12.2005 03:22

Patterini toimii jälleen [jipii]. Minun ei tarvitsekaan mennä yökylään Bärren huoneeseen. Tosin suihku ois ehkä kaikkein lämpimin paikka tässä talossa. Kovimmilla pakkasilla muutan ehkä sinne.

Sain tänään valmiiksi elämäni ensimäisen villasukan. Se ei ole kovin kaunis ja siinä on paljon virheitä [esimerkiksi kavennus ei nähtävästi ikinä aukee mulle ekalla kerralla], mutta se on mun tekemä sukka, joten se on hieno. Uskokaa pois. Aion käyttää niitä rakkaudella neulottuja villasukkia hurjan paljon. Kunhan toinenkin sukka valmistuisi. Pääsen varmasti hyvään vauhtiin huomisilla luennoilla.

Pesin myös tänään pyykkiä. "Pesen taas vähän sekaväripyykkiä", tuumasin, ja heitin kaikki likase pyykit koneeseen. Niin olen tehnyt koko syksyn. Tällä kertaa vain unhottui, että mukana oli uusi punainen neuleeni, jota ei vielä koskaan oltu pesty. Klassinen tapaus: nyt minulla on paljon lisää vaaleanpunaisia vaatteita...

Bärre osti joulukuusen ja kannoimme sen Valtsulta kotiin. Vilkun mielestä olimme huvittavan näköisiä [niin varmaan... en usko]. Nyt joulukuusi on koristeltuna keittiössä. Ihanan jouluista. Istuttiin sielä hetki sitten juomassa teetä ja muka lukemassa tenttiin. Luettiin me vähän oikeestikin, mutta sen lisäks höpötettiin taas kaikkea.

En oikeastaan yhtään haluaisi lähteä joulunviettoon Pyhärantaan. Siis tiedän, että kun olen siellä, olen oikeesti taas onnellinen kun olen... mutta juuri nyt en haluaisi lähteä. Nyt kun kerran patterikin toimii...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.