IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"On niin helppoo olla onnellinen..."Perjantai 23.12.2005 06:24

Kutroska-jakso päättyi. Maljojen sijaan lauloimme virren, mutta kukin tyylillään. Tykkäsin myös tästä tavasta. Melkein odotan jo seuraavan jakson loppua. On niin ihanaa palata kotiin ja tajuta, ettei tarvitse potea huonoa omatuntoa mistään tekemättömästä asiasta. Ei tenttejä, ei tehtäviä. No okei, kärsimyksen ongelma ratkaistavana, mutta sitä on vielä paljon aikaa pohtia. Ennen uutta vuotta en aio uhrata sille pienintäkään ajatusta.

Lähdin eilen [tai siis keskiviikkona] Sallan kyydillä Raisioon. Salla heitti mut kummeilleni, en ollut kyläilläyt sielä todella pitkään aikaan, joten oli ihan kiva käydä. Muistin niin monta lapsuuden juttua ja naureskelin niitä hiljaa mielessäni. Silloin oli niin huoletonta. Keräiltiin jo ammuttuja raketteja uudenvuodenpäivänä ja leikittiin niillä metsässä. Sitä metsääkään ei enää ole. Serkun lapset oli kasvaneet ja niiltä tuli tosi hyvää juttua. Hassua, muistan kuinka vanhempi heistä syntyi ja nimesin nukkeni hänen mukaansa. Ja nyt hän on jo käynyt riparin ja puhuu tytöistä ja mun nukkeni on vintissä jossain kaikkien muiden lelujen kanssa hautautuneena.

Nukuin yön kummieni vierashuoneessa, siellä oli edelleen ne samat pienet posliinieläimet, joilla ei pienenä olisi saanut leikkiä. Aamupäivällä hyppäsin Raumalle viemään bussiin. Istuin yhden lukio-tutun vieressä koko matkan, mutta kerrankin ei ollut mitenkään vaivautunutta istua tollasen puolitutun kanssa, vaan oli oikeesti ihan hauska jutella. Unohdin kokonaan, että piti soitella ystävyksiä läpi ja kysellä illan suunnitelmista.

Isän kanssa käytiin ostoksilla. Kassajonot olivat yllättäen olemattomat ja minä sain kaksi pussi karkkia. Aattona päättyy mun ja Eijan karkkilakko. Alle 20 tuntia enää. Taidan syödä pari päivää karkkia ja aloittaa lakon uudelleen.

Lähdin illalla Raumalle. Kävin moikkaamassa yhtä hyvää kaveria. Juteltiin aika pintapuolisista asioista, olisin halunnut sanoa niin paljon enemmän, mutta jonnekin ne sanat kuitenkin jäi. Helpotuksekseni kaikki näytti kuitenkin olevan paremmin kuin eilen. En sitten tiedä, että näyttikö se vain siltä, ja että miten asiat sitten todellsuudessa ovat. Olisin halunnut kysyä suoremmin, mutta sanat vain jäi jonnekin.

Kuvittelin jo, että ilta päättyykin ennen aikojaan ja päädyn jo ennen kympin uutisia kotiin, mutta Johanna ystävineen pelasti iltani. Palasin loppujen lopuksi vasta puoli neljän aikoihin kotiin. Ei ehkä kovin fiksua, sillä aamulla pitäisi herätä sen verran aikaisin, että kerkee huomenna nähdä ystäviä, siivota, leipoa ja tehdä ruokaa. Mutta ääh, en jaksa välittää. Kyllä sitä lyhyemmillä yöunilla taas pärjää, johan sitä taas tul edellisyönä nukuttua vähän enemmän.


-Hetki myöhemmin. Kaameesti kirjotusvirheitä nähtävästi. Mikähän idea taas kirjotella tähän aikaan yöstä?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.