IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 03:23

"Tää soi siihen aikaan paljon, kun seurusteltiin isän kanssa", äiti sano yks päivä, kun katteltiin telkkaria ja sieltä tuli joku mulle tuntematon kappale. Ja sitten alettiin pohtia sitä, kuinka jotkut kappaleet tuo tiettyjä juttuja mieleen. Siks mun kai oli sitten pakko taas eräs cd etsiä käsiini Mikon autosta. Ja kuunnella se yks tietty kappale. Kolme kertaa. Joskus vaan haluu palata joihinkin muistoihin, vaikka ne ei kaikkein hilpeimpiä oliskaan.

Mutta tajusin tänään [eilen] Raumalle ajellessani, että olen sentään oppinut elämään paremmin tässä hetkessä. Tai siis ennen aina haikailin joidenkin vanhojen juttujen perään. Kuinka monta kertaa onkaan tullut mietittyä, että kuinka totta onkaan Anssi Kelan sanat "vaikka on kaikki kohdallaan, ei mikään ole ennallaan". Olen hirveesti aina pelännyt muutoksia ja ollut pahoillani siitä, että asiat ja ihmiset muuttuu.

Jo sillon kun toi biisi tuli, kun olin melkeen 16, oli sellanen fiilis, että olis halunnut palata puoli vuotta ajassa taaksepäin ja jäädä siihen hetkeen. Kun ihmiset eros ja välit joihinkin kavereihin höllääntyi, tuntui siltä, että kaikki hauskuus loppui siihen. Eihän se loppunut. Mentiin puoli vuotta eteenpäin ja elämä olikin ehkä hienompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Ja kun tulin Brasiliasta, tuntu, että kaikki on taas muuttunut. Ja haikailin jollain tapaa sitä Brasilianvuotta edeltänyttä vuotta. Kun mökkeiltiin ympäri vuoden ja aina sillä lähes samalla porukalla. En olis taas halunnut elämääni uusia ihmisiä. Ja kun sitten niitä uusia ihmisiä väkisinkin elämään tuli, tajusi, että niinhän on ihan hyvä. Vaikka kuitenkin, edelleen, hieman haikaili sen yhden tietyn vuoden perään.

Mutta nyt yhtäkkiä tajusin, että muutamaan kuukauteen en olekaan haikaillut "vanhan" perään. Olen vaan nauttinut kaikista hetkistä, jotka on kohdalle tulleet. Joissakin hetkissä on oikeen tajunnut, että toista tällasta tilannetta enää koskaan tule. Mutta sen sijaan, että oisin surkutellut sitä, oonkin nauttinut siitä hetkestä ja jälkeenpäin ollut onnellinen siitä, että oon saanu elää sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.