IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Vuosi vaihtui Lajolla. En tuntenut läheskään kaikkia vieraita, mutta eipä tuo haitannut. Alkuilta oli melkein kuin tyttöjenilta: pojat katto olohuoneessa humpaa ja me syötiin, seisoskeltiin parvekkeella, pelattiin Piirrä & arvaa -peliä ja laulettiin karaokea. Edes Apinamies-biisi ei kelvannut noille miespuolisille vieraille. Pistivät aina ovet kiinni, vaikka kuika yritettiin niitä availla.

Kahdeltatoista käytiin ulkona juomassa samppanjaa ja katselemassa raketteja. Sen jälkeen valettiin tinaa. Mä tulen löytämään miehen, jolla on mulkosilmä ja paksut kulmakarvat. Ou jea. Löytyi mun tinalle selitysnro kaksikin, mutta pitäydyn mieluummin tossa ekassa.

Suunnilleen loppuajaksi jäin jumittamaan olohuoneeseen. Porukka väheni pikku hiljaa, minä jäin yöks. Tais olla kello yli kuus, kun sain viimein sohvan ihan vaan itselleni ja pääsin nukkumaan. Siinä vaiheessa oltiin jo katsottu hetki Aristokattejakin. Hurja takaa-ajo jatkunee edelleen, ellei Meri ole saanut Lauria katsomaan sitä leffaa loppuun.

"Aamulla" juotiin kahvia, siivottiin ja käytiin syömässä. Nyt pitäis alkaa pakata kirjoja, mappeja ja valokuvia Järvenpäähän vietäväksi. Huomenna lähdetään sinne Suskin ja (toivottavasti) Jonskun kanssa. Katsellaan, mihin päädytään, kun yritetään päästä Hanko-Hyvinkää tielle. Ehkä vältämme näin kuitenkin Portaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.