IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Ahneella on kylläinen loppu" [-Suski]Keskiviikko 04.01.2006 03:05

Maanantaina lähdimme liikenteeseen vain 6 minuuttia myöhässä aikataulusta. Tai siis minä lähdin. Suski nukkui ikäänkuin pommiin ja aikataulumme jätti jälleen hieman lisää, mutta vain hieman. Eikä sillä sitäpaitsi ole mitään väliä, koska aikaa oli koko päivä. Jonsku lähti myös mukaan, oltiin kaikki kolme sopivasti väsyneitä koko reissun ajan. Menomatka sujui melko rauhallisesti, Hanko-Hyvinkää-tiekin löytyi. Nurmijärven kohdilla pieni epäilyksen poikanen kuitenkin valtasi meidät hetkeksi, koska ketään ei tiennyt, miten löytämältämme tieltä tullaan Järvenpäähän. Mutta Jonskun nostalgia-cd kohotti tunnelmaa ja kyllähän se Järvenpääkin löytyi. Emme eksyneet siis kertaakaan!

Nälkäisenä ei koskaan saisi mennä kauppaan, mutta totta kai me menimme. Kuten Suski huomioi, en nähnyt yhtään tuttuja Prismassa. Melko moni taitaa vielä lomailla kotipaikkakunnallaan. Ostimme hirvittävän kasan ruokaa. Ja illalla ostimme vielä hieman lisääkin. Päivän menu Kaarnapolulla: jauhelihamakaronimössöä ala Suski, kahvi + piparia, kanasalaattia, mansikkarahkaa sekä glögiä.

Jauhelihamakaronimössön jälkeen otettiin päivälepo. Makoiltiin mun huoneessa ja hihitettiin. Mä bongailin autoja ikkunasta. Luulin kaikkia autoja Bärren autoksi ja tytöillä oli hauskaa. Päivälepohetki oli jo ohi, kun Bärre sitten tuli parin ystävänsä kanssa. Vaihdettiin pikaisesti kuulumisia ja sen jälkeen lähdettiin Suskin ja Jonskun kanssa Ikeaan.

Oltiin käyty Ikeassa viimeksi heinäkuun lopulla, kun oltiin samalla kokoonpanolla Vantaalla. Mutta Ikea on Korson näkökulmasta helpompi löytää, kuin Jampan suunnasta. Tai näin ainakin väitän, oikeesti mulla on vain huono suuntavaisto ja vielä huonompi paikkamuisti. Ajettiin kehäkolmosta hyvin paljon liikaa, mutta jälleen Jonskun nostalgia-cd pelasti tilanteen. Ikeakin löytyi, ja tuli ostettua kaikkea tarpeellista ja epätarpeellista. Nyt "olohuoneessa" on sohvapöytä ja Suskille & Jonskulla uudenlaiset kasvit kokoelmissaan.

Ilta venyi, vaikka tarkoitus oli mennä aikaisin nukkumaan. Kokattiin, syötiin, surffattiin netissä ja suunniteltiin synttäreideni kutsuvieraslistaa. Tehtiin mansikoista rahkaa, uusi sähkövatkaimeni on supernopea, "tsssssssss vaan ja valmista tuli". Kokosin uuden pöytäni, eipä tarvittu taaskaan miestä. Välilevy ei tosin ole kunnolla paikallaan ja pari jalkaa vähän löysästi kiinni, mutta kyllä se pystyssä pysyy. Onneksi iskä osti aikoinaan laajan valikoiman ruuvimeisselisysteemejä. Iltaglögiä juotiin joskus puoli kahden aikoihin, eikä vielä heti senkään jälkeen päästy nukkumaan.

Aamulla herääminen oli vaikeaa, mutta lopulta pääsimme Helsinkiin. Olin todella väsynyt ja kahden sovituskoppikeikan jälkeen päätin lopettaa vaatteiden katselun, kokeilun ja oston. Tottakai viimeisestä kaupasta sitten löysinkin hienon paidan, mutta muuten pysyin hyvin päätöksessäni ja olikin paljon leppoisampaa.

Järvenpäässä piti siivoilla ja tiskailla, ennen kuin päästiin kotimatkalle. Oltiin todella väsyneitä ja melko hiljaista olikin. Ei tietenkään täysin hiljaista. Ei koskaan, kun me ollaan liikenteessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.