IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Olohuoneessa mietitään, miten Pieksämäki täälläpäin lausutaan. Naurua, naurua, naurua. Ihanaa. En voisi kuvitella tälle viikonlopulle mitään parempaa tekemistä. Varsinkin kun Järvenpään juomavedessä on jotain vikaa.

Aamulla Bärren äiti tuli käymään. Haki Toven ja teki meille ruokaa. Ihanaa. Sitten pakkauduttiin Vilkun ja Sallan autoihin ja lähdettiin matkalle. Maisemat oli tosi kauniita. Auringonpaistetta synkkien sadepilvien lomasta - värit oli tosi upeita. Ja sateenkaari nähtiin monta kertaa. Satoi välillä ihan mielettömästi, ei tahdottu nähdä metriä kauemmas.

Pysähdyttiin kahville välillä, ihmiset katto meitä hieman pitkään. Meidät huomataan kyllä aina missä vaan ollaanki. Hupsista. Mikkelissä käytiin kaupassa, oli taas tosi loistavaa. Bongattiin ilmotustaululta sellanen maraton-ilmoitus, ajateltiin sinne suunnata sunnuntaina..

Palaan muiden pariin. Oloni on jotenkin epäsosiaalinen. Ajatukset muualla. Mutta olen onnellinen täällä näin, ystävieni kanssa. Ja kyllä he ymmärtää, jos ajatukset on muualla. On ne vaan niin ihania!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.