IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Äskön autossa tuli mieleeni, että "olipa kiva loma". Vaikkei loma ole vielä edes loppu, yli viikko vielä koulun alkuun. Tuntuu ihan hullulta, että tämä loma voi vielä jatkuakin. Mutta loma Pyhärannassa kyllä lähenee loppuaan, sunnuntaina [oikeastaan siis jo huomenna - mutta vielä elän kyllä ajatuksissani perjantaita] pakkaan kimpsut ja kampsut ja lähden Järvikseen.

Eilen aloin aamukahvin jälkeen keittämään juustokanakeittoa. Siitä tuli yllättävän hyvää ollakseen itsekeksimääni. Kevyt keittolounas ja Raumalle pelaamaan sulkapalloa Jonskun, Veeran ja Suskin kanssa. Häviän aina siinä pelissä, mutta pidän siitä silti. Eihän voitto ole tärkeintä [vaikka Jonskun mukaan pisteet pitääkin laskea, jotta pelissä on jotain ideaa], vaan se pelaamisen riemu. Mutta haluaisin silti joskus, edes kerran, voittaakin.

Ajoin kirjaston kautta Veeralle. Tehtiin ruokaa [en mitään muuta tällä lomalla ookkaan tehnyt kuin syönyt!] ja värjättiin yhteistyöllä Suskin hiukset. Suski yritti väitää, että mä tein helpomman osan ja luovutin, kun vaadittiin vähän enemmän kärsivällisyyttä. Eihän se nyt mitenkään voi niin olla... Meinasin nukahtaa Veeran sohvalle huovan alle, mutta "ei tänne ole tultu laiskottelemaan, kahville siitä". Se niistä päiväunista sitten. Kotona kävin saunassa, neuloin ja katselin äitin kanssa telkkaria. Vähän jälkeen yhdentoista Jonsku ilmoitti lähtevänsä syömään sipsejä Suskille ja houkutteli mut mukaansa. Joten puoli kahdeltatoista lähdin ajelemaan Raumalle. Siellä meni muutama tunti, kolmen aikoihin kotiuduin. Ihanan järjetöntä toimintaa.

Täksi illaksi olin kutsunut ystävyksiäni katselemaan leffaa meille Pyhärannan kotiin. Katsottiin joku kummallinen ranskalainen toimintakomedian [joka oli kyllä oikeesti yllättävän hauska], syötiin mustikkapiirakkaa ja muita herkkuja, pelattiin korttia ja käytiin pienoisella iltakävelyllä. Lopulta päädyttiin jälleen Raumalle syömään, mikä oli ihan odotettavissakin. Nähtiin tuttuja ja käytiin vielä Veerallakin kyläilemässä.

Reilan loman loppuessa on kyllä pakko todeta, että olen nauttinut hirmuisasti lomailustani täällä. On ollut ehkä hienoin [Suomessa vietetty] joululoma koskaan. On saanut nauraa, hymyillä ja jutella loputtomiin. Tuntuu ihan hyvältä palata Järvenpäähän ajatuksetkin melko selkeinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.