IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Joulunodotus alkaa taasen.Sunnuntai 03.12.2006 18:03


Olen viettänyt hienon viikonlopun, siitä kiitos ystäville ja perheelle.

Torstai-iltana lähdin ajamaan Järvenpäähän. Oli synkkää ja pimeää, enkä ois yhtään jaksanut ajaa. Soitin Outille ja puhuimme Salkkareiden alkuun asti. Piristyin. Pitäisi etsiä kalenterista sopiva viikonloppu Jyväskylän reissua ajatellen.

Kaarnapolulla kaikki oli niin kuin ennenkin. En tunne olevani sielä vieraana. Se on edelleen mulle kuin koti. Vähän kuin tämä Pyhärannan kotikin silloin, kun asuin jo Järvenpäässä ja kävin täällä vain satunnaisesti. Laitoin hammasharjani ja -tahnani keskimmäiseen hammasmukiin, join teetä muumimukista, siivosin vessaa ja leivoin. Olin siis kuin kotonani.

Perjantaina tapasin tutor-tiimiläisiäni. Söimme ja puhuimme. Mukava tiimi. Ikävää, jos kaikki eivät ole koulussamme enää, kun palaan kaukaa ja alan opiskella heidän kanssaan.

Illalla vietimme Bärren synttäreitä. Bärre ajatteli hyvin paljon meitä vieraita. Saimme vaaleanpunaista (!) kakkkua ja katsoimme BB:n finaalin [Sari voitti!!]. Veeran silmälasitkin pestiin. Yöllä teen jälkeen emme vielä malttaneet nukkua, vaan lähdimme ajelulle. Kävimme kävelyllä Mäntsälän hautausmaalla, ajelimme Haarajoen aseman hissillä ylös ja alas sekä tarkistimme & korjasimme mun auton renkaiden ilmanpaineet. Bensa ei suinkaan mennyt hukkaan, meillä oli mukavaa.

Lauantaina nukuimme Bärren kanssa pitkään. Siivosimme hieman ja menimme syömään. Aamupalaksi salaattia ja heti perään lounaaksi pizzaa. Kasvatimme siis jälleen mahojamme.

Järvenpäästä ajoin suoraan Laitilaan, Laurin mökille. Vietimme pikkujoulua. Saunoimme, joimme glögiä ja söimme pipareita. Pelasimme korttia ja nauroimme kummallisille asioille. Minulla oli kumisaappaat ja otsalamppu ja olin onnellinen, vaikka minulle naurettiinkin.

Aamulla heräsin aivan liian aikasin. Puin hameen päälle saunan pukuhuoneessa ja lähdin Raumalle messuun & kirkkokahveille. Emma siunattiin virkaansa. Se tilaisuus oli oikeesti tosi lämmin ja välitön jotenkin. Kivaa. Ja sain taas laulaa kaikki ekan adventin virret.

Kotona söimme pikkujouluruokaa. Kinkkua, lanttulaatikkoa ja lohta. Jouluvalotkin on nyt sytytetty. Pidän meidän pikkujouluperinteistä. Illalla glögiä.

Odotan joulua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.